altına niye caktınız ne güzel gidiyorduk...
bir verimi geldi...
2,410 aldık biraz tradelik...
Printable View
altına niye caktınız ne güzel gidiyorduk...
bir verimi geldi...
2,410 aldık biraz tradelik...
1,14 doların üstünde kalırsa benim essek ,yeni zirvelere yelken acarki, 4 dolar direk potaya girer,
Hamaynenin yerine reisi geçecekti şimdi hamaynenin oğlunun ismi geçiyor birşey çıkmacağını anlayınca piyasa kar al yapıyor:)Bundan sonra altında seneryo bitmez ortadoğu azalsa balkanlar hareketlenir orası azalsa pasifik hareketlenir alıcısıda var bam bam Çin spor ne güzel helva yapıyorlar:)
Uluslararası Ceza Mahkemesı̇, İsraı̇l Başbakanı Binyamin Netanyahu ve İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant için tutuklama kararı çıkarılmasını istedi. UCM savcısı Netanyahu da dahil olmak üzere İsrail ve Hamas yetkilileri için tutuklama emri çıkarılmasını talep etti. Ajansların paylaştığı son dakika bilgisine göre, UCM Başsavcısı Kerim Han, "Netanyahu'nun savaş suçları ve insanlığa karşı suçlar için cezai sorumluluk taşıdığına inanmak için makul gerekçeler var" dedi.
https://www.dunya.com/dunya/son-daki...-haberi-727913
Gönderi
Yeni gönderileri gör
Sohbet
Conflict
@ConflictTR
â–ªï¸Slovakya Başbakanı Fico, Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev ile görüştükten 3 gün sonra silahlı saldırıda vuruldu.
â–ªï¸İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri İlham Aliyev ile görüştükten saatler sonra düştü.
Bloomberg HT
@BloombergHT
"Temmuz'a kadar uygun fiyatlı sıfır araç dönemi yaşanacak"
O iş öyle değil.Bizim halkımız anlamaz ama bunu ifade edemez.
100 kişiden 2-3 kişi ,saçmalıyorsun ,der...
Dediklerin soyut şiir gibi,anlamak mümkün değil.Arkadaşa ben de katılıyorum.
Dediklerinle para kazanmak mümkün değil.Yuvarlak konuşmalar...denilen bu...
Allah sahittir bir kere bile işime yaramadı..Hatta ,NE DİYOR BU, diye defalarca okuyorum..Sürekli BADEM-HACİM vs ...komplo teorisi vs...
KARŞINDAKİ NET SORULAR SORUNCA DA ÇAMURA YATMAMAK LAZIM..sen ne içiyorsun,anlamıyor musun vs...
Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan, 4 Haziran'da Plan Bütçe Komisyonuna sunum yapacak- Ekonomi
Ekonomi internet sitesinde yayınlanan habere göre; Şubat'ta Merkez Bankası Başkanlığı görevini üstlenen Karahan, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Mehmet Muş'un başkanlığında 4 Haziran'da toplanacak komisyon toplantısında ilk kez milletvekilleriyle bir araya gelecek.
Karahan, küresel ekonomi, enflasyonla mücadele, para politikası başlıklarını içeren kapsamlı bir sunum yapacak. Faiz kararları, Kur Korumalı Mevduat, Merkez Bankasının 2023 yılı için açıklanan 818.2 milyar liralık zararının komisyon toplantısında öne çıkan başlıkları oluşturması beklenirken, Karahan milletvekillerinin soru ve eleştirilerine yanıt verecek.
Merkez Bankası Kanuna göre, banka faaliyetleri ve para politikasına ilişkin olarak Merkez Bankası Başkanı yılda iki kez Meclis Plan Bütçe Komisyonunu bilgilendirmesi gerekiyor.
Meclis Plan Bütçe Komisyonu, en son 3 Ekim 2023 tarihinde dönemin Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan tarafından bilgilendirilmişti.
Sözkonusu habere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:
https://www.ekonomim.com/gundem/merk...-haberi-744055
26 YIL BIST100 ve 17 yıldır viobdayım..Özellikle viobda benim kadar işlem yapan çok azdır...Günde 17 saat ve yüzlerce metastosk sistem yaptım...
Hissede ASLA TRADE ETMEYİNİZ..VE BU KONUDA TEŞVİK EDENLERE İTİBAR ETMEYİNİZ.Hiç bir halt elde edilemez..Garanti 6 dan 96 ya geldi..en kral trader bunun 1/3 ü kadar kar yapar ve sürekli ekran başı ve biten hayatlar..
Burada en mantıklı stratejiyi ikigözüm uygular...
alper vkfyo da voliyi vurmuşşsun deyolar :he:
:drunk::drunk:
3 yıldır kral gibi enflasyon rallisi var...Aynı 90 lardaki gibi...
Zirve neresi bilemem ama AYI PİYASASI BAŞLAYINCA FORMASYONLARIN SADECE RESİM olduğunu göreceğiz.
2 li dipten alacaksın...bir dip daha olacak...
Neyse formasyoncular ARKADAN ESEN RÜZGARIN keyfini yaşasın....KIŞ gelince bunlar ile trade etmenin çöp olduğu anlaşılacak.
Daytradeci adam elini fazla belli etmez.
Yohusa uzunvadeli herkes biliyor neyin olucağını :)
geçmişte ben de net sorular sordum ama cevap yok..
Mesela 3.05 doları geçince,NE DEMEKTİR....???
Anlık mı-saatlik-4 SAAT Mİ-günlük kapanış mı?
Bu zaman dilimi NET DEĞİLSE FORMASYONA NASIL UYACAKSIN?
Veya saatlik dedik...1 saat üzerinde kapandı ama 2. saat altında kapandı,ne yapacağız?
yönetim saldırı başladı :)bütün forum şunu sorsun benim tartıştığım neden hep aynı adamlar bak hiçbirşey yoktu önce tokatçı anlamdım dedi şimdi yancısı apkoş geldi anlamdın diye tamamda sınıfta herkes herşeyi anlayacak diye birşey yok :kahkah:ben 1 anlatırım 2 anlatırım anlamıyorsan senin sorunun
Anlayamıyorsun..Daha önce defalarca yazdım..
1-''3.15-20 dolardan tüm hisseleri sattım ve 2-3 ay hisse ile işim olmaz''. gerekirse BIST100; 12.000 olsun oradan %20-30 düzeltsin o zaman alırım...dedimmmmmmmmmmm.Yani göstergeler soğumalı..
2-Bu 3 dalgalık ralli bitince MOKOKO olacak demişim...
3-sadece viobda oynuyorum.40 kontrat 11.5xx den longladım(mesajlarda var--anında yazdım).
4-tüp ve kuşa asla bulaşmam demişim...(dolar bazlı grafiklerini verdim).BOFA satmakta haklı..
ORTA VADELİ DÜŞÜNCEM BELLİ VE VİOB DA ÇOK NET....SEN NEYİ ANLAYAMADIN?
Ha...o zirve işi elbette şimdi ben de kalacak( anlamadığın -açık olmayan tek bu)...Zamanı gelince bazı arkadaşlarla paylaşırım..
Erdoğan Kobani Davası hakkında da "6-8 Ekim hadisesi protesto değil, 37 insanımızın öldürüldüğü terör faciasıdır. Karar yüreklere su serpmiştir." dedi.......
devlet düzenini yıkmaya yönelik....aynı zamanda öldürülen insanların annelerinin yürekleri soğumamıştır.....bu pislikler hakkettiği cezayı bana göre az aldı bu insan müsveddeleri.....
Ben biraz ağır yazınca kızıyorlar ulan tokatçı ve apkoş varmı bir tane analiziniz bu topikte benden beklediğiniz bir analizi siz hiç yaptınız mı YOK ben yine burada çoğu kişi şahit 2.40-2.45 den beri graflarımla ispatlı hangi bantları beklediğimi formasyon üzerinde belirtterek yorumladım.Şimdi çıkmışın TENCERE KAPAK beni eleştiriyorsunuz:)240 dk graflarda ortalamardan bahsetmişim apkoş hala neler anlatıyor tokatçı zaten graf okumasını hiç bilmiyor bunlarla uğraşıyoruz burada alıntıladığım yerde görüşümü zaten yazmışım grafta hareket başlamadan çok önce görüşümü belirtmişim bunada kafanız basmıyorsa yazıcamda birşey hadi işinizine bakın
Yahu yine başladınız kavgaya, ne gerek var büüle şeylere
Burda hergün para dağıtıyorlar :)
Yok ben tradeci değilim, alır beklerim diyorsanız
Size bir tavsiye
Ekran bile açmayın, büüüylelikle komisyon cebinize kalır
ANALİZ;:oleyo:
endeks eğer 3.40 doları aşarsa .3.64 doları hedefler...
endeks 3.20 doları kırarsa 3.00 doları hedefler.
Eğer bademler hacim yaparlarsa ve bankaları alırlarsa ilk seçenek olasıdır..
Ama sanayiyi satarlarsa 2. secenek makuldur...:oleyo:
OLur da 3.20 yi kırdı gözlemlemek lazım...Orada kalıcılık olmalı..Ha kalıcı olacak diye 2.80 dolar olursa demekki endeks çok zayıfmış...:bravo:
Çanak formasyonu görüyorum...Bunun için çizginin hacimle kırılması lazım..Kırılldı ama hacim yok..o zaman duruma bakacağız..
BU MÜSTESNA YORUMLARI ANLAMAYAN ,ANLAYIŞINI SORGULASIN...:oleyo:
VEYA teknik bilmiyordur..Lütfen limon satsın.
240 dk ortalama ayarı yukarı aşağı hacim ortalamayı yukarı almaya çalışırlar vıop tarafında tamam mı devam mı oyuncusu toplarlar çuval yön belirler diyoruz daha ne diyelim ben spotçuyum trade edilmesi gereken yerde trade ederim kanal içinde kulağın üzerine yatılması gereken yerde kulağımın üzerine yatarım .
bu yüzden işinize bakın okumak isteyen okur okumak istemeyen okumaz
https://i.hizliresim.com/mninm0i.png
adamı grafın içine sokar sokar çıkarırım sıkıntı yok:) ben dün çizmedim o grafı 5 ay önce verdik burada hep sokuyorum gözlerine sesleri kesiliyor belli bir süre sonra yine sesleri çıkıyor topiğe ve yönetime bırakıyorum artık neyin ne olduğuna onlar karar versin
DarkWeb Haber
@Darkwebhaber
·
56sn
#SONDAKİKA | Kabine, Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğinde toplandı.
Ana gündem İran'daki helikopter kazası ve Reisi'nin ölümü.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran halkının yanında olacağız
ya palayı soymak bu işte.......:party::evil:
Karar Haber
@KararHaber
·
20 May
HSBC'den Türkiye raporu: Enflasyon Mayıs'ta yüzde 75 ile zirve yapacak
Raporda Türkiye'ye ilişkin yatırımcı duyarlılığının iyileştiği de belirtildi.
halkbank son dakika atakla tavan yaparlarsa iş değişir.....
Bir graf paylaşıcam bundan sonra daş.......... muhabbeti var
https://i.hizliresim.com/mhulq1e.png
pıst 100 kapanışı 3.35 lere doğru kar satışları geliyor gözleri ile yediler grafları:kahkah:
yarın bu sularda ortalamaya çalışırlar.
tokatçı cuma gümüşten sonra senin dinlediğin mi sabah şort açıp sonra kapattım deyip dinlediğin türkü mü daha bir sürü var burada sen otur gelen vurdu giden vurdu şarkısı dinle içki içmiyorsun anladığım kadarıyla vıo oynuyorsan içki içmende normal olması gerek hadi go go:kahkah: