Kapanış kademesine inanamadım.. :) 74 bin lot..
https://i.hizliresim.com/jQMq5m.png
Printable View
Kapanış kademesine inanamadım.. :) 74 bin lot..
https://i.hizliresim.com/jQMq5m.png
yarın borsa 100 binden aşağı görür mü ? banvit 20lerden aşağı düşer mi ?
Endeks izin verirse rahat karlı satarsınız ama benim endeksten pek umudum yok.
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hiç öyle deme. Endeks böyle giderse kolay kolay hiçbir senet dayanamaz bu düşüşe.
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
valla endeks 2500 puan düşmüşken ısrarla 21 in altına düşmedi. tam bi düşer gibi oldu 20,80 den 21,20 ile kapattı. ayıp vallla
vay arkadaş inmiyor düşmüyor.. dün 2500 puan kaybeden ekdekse inat 20,80 e kadar geldi, şimdi kıl kadar kıpırdayan endekste 20,80 den 22,40 a geldi
21den ufacık aşağı ya da 21,20 den aşağı indiği an alıcam artık
Piyasanın genel durumuna karşı çok iyi bir performans sergiliyor.Bravo gerçekten.YTD
Asıl olay bu akşam patlak verecek, bu akşam herkes pozisyonunu alacak, Banvit tabii ki özel bir durum yaşıyor, normalde bu hafta çok ciddi yükselebilirdi ama Zarrab davası o kadar etkili ki herşeyi yakıp yıkabilir.
Yine de uzun vadede illa ki kazandıracaktır. YTD
Endeks 101 bin altına inerse o anki durumunu merak ediyorum.
Halkbank - ok çok düştü kabul ama bu dava devam ederken ve çoğu hisse düşüşte olmasına rağmen YEŞİL.
Ekonomik savaş var, destek atıyorlar ama nereye kadar?
Banvit için şanssız bir hafta..
Halkbank'ın durumu çok fena zaten nerdeyse yıllık kazancına bankayı satın alacaksın şu değeriyle.
burdan girsem 20 stop tur 15-16 nedir yahu
0.02 kademe değişiyor böyle marj mı olur
yanlış bence
ytd
dün böyle bir yorumda bulunmuş idim dostlar..bu sabah hisse gerçekten de %7 lik bir çıkışı ve fiyat olarak 22,80 i görmesine rağmen şu anda biraz gevşemiş görünüyor...şu ana kadar süreç tam da tahmin ettiğim gibi ilerliyor...alıntıladığım yorumum dikkatli okunmasında fayda var..okunduğu zaman sürecin nasıl devam edebileceğini kestirmek kolaylaşacak...bundan sonrası için pek yorum yapmak istemiyorum...sonuçta insanların morali bozulabiliyor...ama genel anlamda neler söylediğim zaten bellidir...ben hepimize başarılar diliyorum...
Tabii ki son 3-4 haftaya göre çok çok iyi ama normalde çok daha yukarlara çıkabilirdi diye düşünüyorum, bu yüzden kötü bir haftaya denk geldi.
yani evet doğru söylüyosun bi yandan. baktın düşecek,stop de bi yerde. mal gibi artcak diye bekleyip bekleyip elimizde patlamasın
az daha insin bakalım bi ileri bi geri endeks
Ewet şansız bir haftaya denk geldi ama birileri sağlam bir koku aldı ki 2 gündür bu hareketleri yapıyor YTD
Krediyi krediyle kapatmışlar. Yani yani yapılandırma. Olumlu olumsuz mu?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu haber yüzünden mi oldu artış :o
Haber doğru ise ....Uzun vadeli borçlarını kısa vadeye çektiklerini bilançoda görmüştük zaten.Bu da yıl sonuna kadar borcunu kapatacağını gösteriyordu.Mali açıdan BRF çok güçlü ve hesabını iyi yapan bir firma.Kredi finansman maliyetini daha da düşürmeden bu tür bir hareket asla yapmaz.Demek ki daha düşük maliyetle para buldu... burda diğer bir husus aldığı krediyi de kısa vadede kapatacaksa işte bomba o olur.Bu da demektir ki bu kredi finansmanı daha da düşecek,borçlarını kısa vade de kapatacak ve sonuç olarak direkt karlılığa bomba artı etkide bulunacaktır.YTD
Bir de teminatsız kredi :D haber o işte ...Geçmiş haberlerde ipoteklerden bahsediliyordu...Onlar kalkmış anlamı çıkıyor burdan...YTD
şuan indikatörüm yanıltmıyorsa mal topluyor görünüyor dün oyak bizim almıştı kapanışta şimdi oyak yine alıyor
itibar etmeyin çok yanılıyorum
ytd
haber ahım şahım bir haber değil...ama olumludur...banvitin gevşiyor oluşu haber veya endeks kaynaklı değil...kendi dinamikleri bunu gerektiriyor...dünden beridir bir şeyleri işaret ediyorduk...şu anda o gerçekleşiyor...orta ve uzunda hisse hakında bir şüphemiz yok ama kısada çıkıp inmeleri normal görmek lazım...
21.20 ye kadar sabah açılış boşluğunu aldı diyelim de kendimizi avutalım bari
E5603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ufak ufak 21 in altını görecek gibi. ulan tam yazıyodum 21,12 den 18 oldu. inat ettim 21,12 den de aşağı düşsün alcam
bekleriz. nasılsa yine 23 25 olacak
Alıcı satıcı atabilecek var mı?
ya bu seviyelerden sen ben gibi küçük adamlar almaz. 20 ye düşsün diye atmaca gibi bekliyoruz. adamlar o an ne varsa alıyor.. biz de avucumuzu yalıyoruz
evet arkadaşlar sonunda aldım.
21,18 den aldım gösteriyor ama satış 21,20. anlamadım. neyse bakalım allah büyük. herkesin bahtı açık olsun :ok:
Banvit üretimi ile ilgili şu anda 11 12 gün ara ile bu mevsimde tavuk sokuyor fason üretici kümeslerine.normalde bu mevsimde süre 15 günün altina inmezdi. OLUMLU . Fason üçretlerine zam yapmadi. Yatirimcilar icin OLUMLU benim için OLUMSUZ 😀
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
nesi olumlu ya alır almaz 21,06 ya indi.. ulan takip ederim 23e zıplar alırım 21 aşağısını zorlar
edit: 20,90 :vk::rtfm:
edit 2: yuh ulan 20.70 ayıptır
Alımlarınızı uluorta paylaşırsanız olacağı bu