Dünya Bankası, Türkiye'ye dört proje için 1,9 milyar dolar tutarında finansman sağlama kararı aldı.
Printable View
Dünya Bankası, Türkiye'ye dört proje için 1,9 milyar dolar tutarında finansman sağlama kararı aldı.
O kadar emin olma. Meclise girer girebilir girmez bilinmez ama o sözlerini alkışladılar! Bu iş HDP toplantısında olmadı. Yıllarca PKK üzerinden siyaset yapıp oy devşiren MİLLİYETÇİ bir partinin toplantısında oldu. Cami hocasının o or....pu buraya gelsin burada vaaz versin o zaman anlaşalım demesi ve cemaatin de amin demesi gibi bişi
O sözün edilmesi önemli idi. EDİLEBİLMESİ. O söz edildikten sonra bugün istifa olmalı idi. MHP de bugün basın açıklaması olmalı. Var mı ?
Girecek giremeyecek bunları geç. Bak sen bile işin orasındasın. Sınır kapısında terörist lere kucak açılmadı mı bu ülkede. Ne çabuk unutuldu. Meclise de kesin giremez diyemiyorum walla. Kimse alınmasın gücenmesin.
https://pbs.twimg.com/media/GZnzD2JX...png&name=small
Ayı piyasası tüm hızıyla otobanda.!!
Stagflasyon tüm hızıyla otobanda.!!!
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
Millet neler içiyor... Negzel kafa...
Yine, yıllardır t.şak oğlanına çevirilmiş muhalefet suçlu.
Yetmez ama... Eved! :kmk:
23 DERECE
@yirmiucderece
Hayat AK Partililere güzel!
AK Parti Eski Milletvekili Necdet Ünüvar’ın kızı Münevver Şeyma Solmazgül'ün, 110 bin lira maaşla TBMM Destek Hizmetleri Başkanı olarak atandığı ortaya çıktı.
Solmazgül'ün bu göreve getirilmesi için iki bürokratın görevden alındığı bildirildi.
Ünüvar’ın oğlu Alaattin Ünüvar da, hiçbir sınava girmeden Ticaret Bakanlığı Destek Hizmetleri Müdür Yardımcısı olmuştu.
şimdi millette soyle algı yaptılar kasım ayına dek direnin kasım da kesin cıkıs baslar bence kasım ayı da hüzünlü gececek ...
Metropol Haber
@metropolmedya_
·
30d
İYİ Parti lideri Müsavat Dervişoğlu, Devlet Bahçeli'ye halat fırlattı.
"Al şimdi bu ipi baş köşede başının üstüne as."
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/i...-zFC6CwCBTNw&s
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
:)))))))
matbaa devrimini kaçır....
sanayi devrimini kaçır....
teknoloji devrimini kaçır...
bilim devrimini kaçır...
millete masal anlat senelerce... kutuplaştır.
aynı kazı çevir babam çevir.
türban.. pkk...
niye.. çinki dayı millete verebileceğin birşey yok.
paraları löplet...
masal anlatmaya devam et..
sağ- sol..
utanma birdaha çevir..
yerler mi ? yerler yerler.. matbaadan beri yiyoruz.
ne bekliyordunuz bilmiyorumki. :kahkah:
:drunk::drunk:
Şehit Anaları Derneği Başkanı Pakize Akbaba:
“70 yaşındayım, dizlerim sakat ama elime bastonumu alıp tek başıma kalacağımı da bilsem o meclisin önüne dikileceğim.
Hapse de atsanız kurşuna da dizseniz oğlumun katilini affetmenize sessiz kalmayacağım. O caniye af getirdiğinizi, mecliste ağırladığınızı görüp kahrımdan öleceğime o meclisin önünde direne direne, onurumla şerefimle, bir Türk’e yakışır şekilde ölmeye razıyım…”
O kadar uzun boylu değil kardes
40 bin şehidimiz var orda bir o kadar gazimiz
Bu kadar teslimiyetçi olmayin
iktidar bileşenlerinin bu son hamlesi her kesimde şok etkisi yarattı.İktidar bileşenleri ezber bozdu ama diğer kesim ezberlerini bozamadı.Bu olayda en büyük şoku yaşayan muhalefet ve muhalif düşüncede olanlar.Bu hamlenin devamı gelirse (bir plan dahilinde olduğu için gelecektir) muhalefetin iktidar olma şansı ortadan kalkacaktır.Tüm muhalefet bu işten zararlı çıkacaktır özellikle de anamuhalefet partisi ve onun bilindik cumhurbaşkanı adayları.
İktidar bileşenleri açısından sorun ise bu işin apo ,pkk ve dem üzerinden yapılıyor olması.Ben bunun gerçekte böyle olmadığını düşünüyorum.Çünkü apo çıksın gelsin mecliste konuşsun demek eli en yüksekten açmaktır.En büyük parça budur,büyük parçanın içinde zaten küçük parçalar vardır.Nedir bu küçük parçalar,aihm kararlarına uymama,anayasa mahkemesi kararlarına uymama,atalay,kavala ,demirtaş,khk vb.onlarca sorun.Bu sorunları çözmeden apo yu dışarı çıkarıp pkk için genel bir af çıkaramazsın.Toplumu buna yani apo nun çıkmasına ikna ettiysen diğerleri için ikna etmene gerek yok zaten.Az önce saydığımız sorunlar muhalefetin ve muhalif düşüncenin sürekli dile getirdiği ve iktidarı suçladığı sorunlar.Kısa sürede şunu gözlemledim muhalif kesim bu sorunları iktidar çözecek olsa bile karşı çıkacaklar, çünkü ellerindeki tek argümanı kaybediyorlar.
Dün yazmıştım devlet aklı diye.Devlet aklı palan proğram yapmış ve uygulamaya geçmiş.Bana göre bu plan ne kadar büyük şok etkisi yaratırsa ,başarıya ulaşma şansı da o kadar artacaktır.Sonuçta ise devlet aklı,biz bu yaptıklarımızla devletimizi ve ülkemizi yakın bir şavaş/bölünme/darbe tehtidinden kurtardık diyerek son söz yazacak ve bu da toplumda kabul görecektir ,diye düsünüyorum naçizane...
Terörist leri sınırdan içeri alırken sözde oranın valisi olan adam bugün hangi görevde. Hepimiz alkışlamıyor muyuz. Kolay kolay. Var mı bugün sivil toplum kuruluşlarından açıklama falan. Bir toplantı bir yürüyüş birşey. Meclise girecek giremecek. Kapısına kadar geldi ama içeri giremez dışarıda park da otursun o zaman. ee ona ok falan.
Şaka mı bunlar .? Bak sözünün edilmesi diyorum. Millet hala girer giremez. Bu millet ne zaman bu hale geldi. Aklı ruhu herşeyi emil miş.
Bugün MHP milletvekillerinin ezici bir çoğunluğu biz bu adamla aynı partide olmayız ya o gider ya biz demesi lazım. Nokta!
devlet aklıymış. :kahkah:
suriye paramparça olurken devletin aklı nerdeymiş ?
suçlu mültecileri içeri alan devletin aklı neredeymiş..
fetöde neredeymiş..
pkk da neredeymiş...
40 senedir akıllanmayanlar .. bir gecede mi akıllanmış ?
:drunk:
Biz kaçırmadık onlar çok hızlı gittiler.
Bazen de öyle olur.
Misal şu an Almanya otomotiv trenini kaçırmayayım diye uğraşıyor. :yahoo:
Avrupa çip , yazılım yapay zeka falan kaçırdı hep cep telefonu bilmem ne...
Avrupa kaçırmadı ötekiler çok hızlı gitti. Yoksa Alman üniversiteleri çok mu kötü ki silikon valley çıkmadı kardeşim.
vadeli -1.89
borsanıza tüküreyim..
reisim yap desin bahçeli apo ile miting yapar reisim yap desin kürt devleti için suriye ile savaşır öyle bir aşk.
Ben bişey beklemiyorum amirim.
Açlığa mahkum edilmiş çoğunlukların,
özünde; siyaset ile işi olmaz.
Onlar önüne atılan samanı çiğner sadece.
Maslow ağa 1943'de söylemiş bunları...*
Herkesten mü'min kardeşlerimiz atlamadan, ben not düşeyim...
Kendisi Aşkenazi soyundan Amerika kökenli Yahudi'dir.
Tek beklentim omurga. Fırdöndü gibi dönmemek...
Veriyorlar kahvehanede sakız gibi çiğnenecek materyali toplumun ağzına...
Yukarıda bir arkadaş şehit annesi ağzından yazmış...
Bakarsan geçmişe görürsün... Kimine göre şehit, kimine göre "kelle" dir o!**
Ortağı da mevcut söylem ve eylemlerin ortağıdır. Kimse kıvırmasın.
Muhalefetin yaptırım gücü mü var? Yasama, yürütme, yargı üzerinde etkisi mi var?
* https://tr.wikipedia.org/wiki/Maslow_teorisi
** https://twitter.com/i/status/1235478614889705472
Biji Bahçeli diye slogan duymamız gerekiyor. O zaman tamamdır.
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
satır aralarında çok şey var... kabak gibi.
görmek isteyene..
https://www.youtube.com/watch?v=Sn7pNTsY5iY
bilimle falan uğraşmayalım aman kayı falan sıyırırz diyore :)
bulut mulut.. falan ben bilmem zaten diyor.
kim? zamanın başbabanı :he:
eee ne verim abime. ?
türban var... işte.. pkk... efem islam.. seç birini.
al oyalan..:drunk:
Yankı Haber
@yedi24yanki
·
2s
Özgür Özel:
"Ben, Kürtlerin Türkiye Cumhuriyeti'nin eşit ve ayrımcılık olmadan Türklerle birlikte sahibi olmasını teklif ettim, ama kötülcül bir akıl var."
hergün konuştukça batıyor hastanede sen kürtsün muhayne edilemezsin mi dediler , bankaya gitti sen kürtsün yarın gelmi dediler ne anlatıyorsun sen
Erkan Trükten
@ErkanTrukten
TÜRK MİLLETİ ADINA!
YÜRÜTMEYİ DURDURMA TALEBİ İLE DAVA AÇIYORUM!
✔ï¸MADENLERİMİZ PEŞKEŞ ÇEKİLEMEZ!
✔ï¸MTA’ya göre mali değeri 456 milyar lira olan SİNOP BOYABAT BAKIR MADEN SAHASI 3.5 milyar liraya Cengiz Holding'e ait Eti Bakır A.Ş.'ye verildi!
✔ï¸456 MİLYAR LİRA DEĞERİNDE BİR MADEN SAHASININ KAMU ZARARINA 3.5 MİLYAR LİRAYA İHALE EDİLİP CENGİZ'E DEVREDİLMESİ GÖRÜLMEMİŞ ŞEY!
✔ï¸Resmen talan! Geleceğimizin talanı!
✔ï¸Bu talan öyle plânlandı ki RAKİP YOK!
✔ï¸Maden sahası sadece Cengiz'in karşıladığı 'izabe tesisi' şartıyla ihaleye çıktı!
✔ï¸İzabe tesisi ise özelleştirmeyle Cengiz'e verilmişti.
✔ï¸Buna "Adrese teslim ihale" deniyor!
✔ï¸Yani değeri 456 milyar lira olan Boyabat Bakır Maden Sahası, sadece 3.5 milyar liraya Cengiz Holding'e ait Eti Bakır A.Ş.'nin oldu.
Bitmedi!
✔ï¸İhaleyi 3.5 milyara alacak olan şirket 10 yıl üretim yapacak. Bu sürede ihaleyi alacak firma
100 milyar lira değerinde maden elde edecek ve bunun sadece yüzde 1’ini Maden Tetkik
Arama'ya verecektir!
âœ”ï¸ YANİ TÜRKİYE CUMHURİYETİNE GELİRDEN KALAN PAY SADECE â„…1
Bitmedi!
✔ï¸10 yıl sonra da alandaki 456.000.000.000 milyar liralık rezerv alanında
kalan kısım, kamunun elinden çıkmış olacaktır!
(Ek: İhale Şartnamesi Madde 14 – MTA
Payı 14.1)
BU BİR TALANDIR!
✔ï¸Milletini seven, çocuklarının geleceğini düşünen, Allah'tan korkan, bu talana dur diyen ses çıkarsın retweet etsin!
BUNLARA DAVA AÇTIM ARKADŞLAR!
DESTEĞİNİZİ BEKLİYORUM.
interpolün en çok arananlar listesindeki organ mafyası bir israillinin..ülkemizde hastane sahibi olduğu ortaya çıktı yaw.
:halay: :drunk:
Hayırlı olsun.
Akıbeti şöyle olacaktır:
"Yenidoğan çetesi araştırma önerisi AKP ve MHP oylarıyla reddedildi"
https://www.dailymotion.com/video/x97v23e
https://ankahaber.net/haber/detay/tb...dedildi_201779
Gönderi
Yeni gönderileri gör
Sohbet
Matriks Haber
@MatriksHaber
Putin, BRICS zirvesinde üye ülkelerin finansal alandaki işbirliğinin ele alınacağını söyledi
-Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Kazan'da düzenlenen BRICS Liderler Zirvesi'nde, üye ülkelerin finansal alandaki işbirliğinin derinleştirilmesi ve birliğin genişlemesinin ele alınacağını söyledi
ÖS 12:09 · 23 Eki 2024
·
767
Görüntülenme
pit haber böyle
Hakikaten ilginç bir ülkeyiz,burada sizlerin söylediği şeylerin daha fazlasını ben 10-15 yıldan beri söylüyorum.Düşüncelerimden dolayı ağır bir bedel ödemiş biriyim.Sahi siz ne bedel ödediniz?Bu muhalif kesimin kızgınlığı ne.(Muhaliflik ise ben sizden daha çok muhalifim.Bu konuda hakkımda mahkeme ilamı bile var:) Şaka yapmıyorum ha yanlış anlamayın.Özel olduğu için buradan paylaşmamı da istemeyin.Yüzyüze görüşmek isteyen olursa paylaşırım.)
Ne demişti Tandoğan geçmişte,bu ülkeye kominizm gelecekse,onu da biz getiririz.Bu nedenle iktidarın bu son çıkışı bana ,bu ülkede muhalefet yapılacaksa onu da biz yaparız gibi geldi.Tandoğan kominizmi getirseydi,ülkeye kominizmi getireceğiz diyenlere gerek kalmazdı.Şimdi de muhalefete gerek yok o zaman,böyle de bir ironi yapalım.
Tr BRICS e 500 milyar dış borçla girerse.!!!
BİST anında.!!!
Çöker.!!!
Döviz kurları.!!!
3-4 katına fırlar.!!!
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
Mevcut muhabbete kimse itiraz etmediğine göre...
Long'da yakalanan yok galiba... "M'aşşallah" diyelim. :bravo:
Mevzudan bağımsız...
Özellikle sosyal medyada, başta "temettü emekliliği" savunucuları olmak üzere,
düşüş sürecinin başında KCHOL güzellemesi yapanlar vardı.
-"Ülke batsa, KCHOL'a bişey olmaz vb..."
N'apıyorlar acaba?
980 üstü rakamları terk ettik mi ?
yoksa son bir 977--981x aralığını zorlayacak mı ? onu çözmeye çalışıyom
Ne konuşuyorsun arkadaşım ... Şu andaki siyasette geyiği donulenlerin alayı ya komünizmi engelleme derneğinden ya da milli Türk talebe derneği torbasından geçmiştir.. alayı Amerikan bilmem nesidir. Birbirlerinden farkı yoktur. Ne derseler odur... Burada geyik mastürbasyonu yapıyoruz bakma... Devlet akliymis.. fetosundan ocalan ina, Tayyip in den bahçeli sine hepsi bu derneklerin tornasindan çıkmıştır.
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi