savaş mı çıkacak yaw.. aselsi alıyorda alıyor :drunk:
Printable View
savaş mı çıkacak yaw.. aselsi alıyorda alıyor :drunk:
Birden çok foruma mobilden bağlanma meselesinde geçmişten gelen bir alışkanlık sanırım.
Aslında birileri site yönetimine veri tabanını UTF-8 olarak düzenlemesi gerektiğini söylese, sorun çözülecek ama...
https://stackoverflow.com/questions/...age-instead-of
EK: Bir "Poppins" vb. gubidik font ailelerini kullanmaktan vazgeçmek lazım tabi...
Sputnik Türkiye
@sputnik_TR
·
2s
📌Abdulkadir Selvi: 24 Ekim’de mahkemeden mutlak butlan kararı çıksa dahi Kılıçdaroğlu ve Gürsel Tekin’in CHP’nin geleceğinde yeri kalmadı. Kaybedenler kulübünün iki üyesi olarak CHP’nin tozlu arşivinde yerlerini aldılar
bu piyasada işlem yapıyorsan bunları takip edicen stratejini yaparkende bu söylemler masanda olsun.
ulen pekko ben senin... :he:
:drunk:
Rasim çıktı chp kurultay davası ertelenecek dedi oldu , geçen bordo bereli komutan Bahçeliye söylediklerinden dolayı tutuklanıyor bir önceki şikayet Ankara savcılığına yapılıyor ceza almıyor dediklerinden , Bahçelinin avukatı İstanbul cumhuriyet başsavcılığına yapıyor şikayeti tutuklama çıkıyor benim okuduğum sosyal medyada tesadüfmü ...
yeni şafak yine şimşeği bombalamış...
Vergi olmalıymıs dövizde...
abi bizde onu diyoruz zaten :)) neden uygulamadan giriyorsun... ?? neden.. bikere daha soruyom neden ?
forumun kendi özel uygulaması yok.
hazır script tapatakl kullanıyor oda sorun çıkarıyor.
...
sil uygulamayı.. siteye normal gir.
yaz google a. hisse.net forum
o kadar..
normal webde nasıl geziniyorsan öyle gir.
bitsin bu işkence :he: töbe yaraaab
uygulama zaten forumun içeriğini çekmeye çalışır.. sana ek olarak hiç bir avantaj sağlamaz.
forumda ne görüyorsa onu çeker.
https://www.yenisafak.com/ekonomi/kr...duzeni-4750157
Krizin ana nedeni buymuş :vk:
başkasının işlerine hiç karışmam... yaparsın tema. diğeri başka renk olsun der. biri başka olsun der.. der babam der. :he:
onlamı uğraşacam yahu..
tarayacılar için tonla tema var. seç beğen yükle.
ben mesela dark tema kullanırım gözü yormaz. :drunk:
ne diyim şimdi yönetime.. bu temanın rengini dark yap mı ? :kahkah:
Bu anlattığın sporlardan anlamam bizim işim yol,viyadük,inşaat herkes bildiği işi yapsın:)
yalnız senle , kısavade bu işlerde iyisiniz .
birde şöyle düşündüm Bahçeli bir alevi bir kürt cumhurbaşkanı yardımcısı olsun diyordu , burayada bir müslüman yönetici bir tane ateist yönetici olsun :hn:açılım yapsın .Hayırlı cumalar:wave:
işim olmaz..
10.cu biradan sonra hepinizi atarın forumdan.. :dvr::dvr::dvr:
hepinize hayırlı cumalar.
Pek şaşmayan bir tespittir,kimin sesi çok çıkıyorsa/ çıkmaya başlamışsa, ya suç bastırıyordur ya da başına geleceği görmüş ön alıyordur.Ama sonuç değişir mi , değişmez tabi ki...
bilemiyom artık.. bana hergün bayram.:evil: https://www.youtube.com/watch?v=4ysP...&start_radio=1
videonun tamamını yapay zeka yabmış.. hatunlar dahil.
gerisi... ne verim abime ? seç beğen.. formatı.
https://x.com/Besiktasin_sesi/status...81519566127324
günlere takılma ama insanların inançlarına saygı göster manevi yatırım tavsiyesi.
hayırlı cumalar yarında hayırlı hafta sonları.:wave:
Neyse salalım gitsin
Bu millet ne zaman saygı göstermesini öğrenecek aslında uyarım onun iyiliğine anlamıyor .
bir avukatlık işin var hem maddi hem manevi bu durumlara düşme diye uyarıyorum.
Işık ökte ile ilgili durum ne oldu hala göz altındalarmı varmı bilgisi olan.
Can Holding hakkında Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı’nca başlatılan soruşturma hakkında yetkisizlik kararı verildi. Soruşturmayı İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülecek.
Yeni Ulak
@YeniUlak
·
19s
Bugün istifa eden AK Parti Elazığ İl Başkanı’nın oğlunun kokain içtiği anlar:
[Vaziyet)
https://x.com/i/status/1968700327873351989
akp muhafazar değil miydi?
Borsa yeşil olduğun göre olumsuz bir karar gelmez gibi duruyor.
Hatta gidişata göre yukarı roketlerse şaşırmam.
YTD
kimse alıntılamasın silecem
Şimdi avukat falan diyince konu daha farklı yerlere gider ben avukatlardan çok kazık yedim onu hiç açmayalım
Ülkede adalet ve kanun tam işlemediği için bunları yaşıyoruz hırsıza hırsız demek bile suç o yüzden ufak bir kıvılcım nerelere götürür çok gördüm
Salalım kısmına gelincede emlakta sende yazınca ( boş ver işine bak tarzı) ayrı ayrı yazmayayım diye ortak anlam taşıyan bir cümle yazdım.
Yoksa emlakta gelsin vay banamı yazdın dedin vs.
Mevzu bu esasında
Neyse salalım mevzuyu da 15 dakika sonra odaklanalım asıl mevzuya sende makinelerin başında para kaybedersen birde bu yüzden kavga etmeyelim yine
yahu dayucuğum bırakın bu işleri.. herkes birşeylere inanıyor işte.. kime ne kimin neye inandığından yahu.
şeytana tapana bile eyw. diyip geçin.
sanane banane..
ortaçağ tartışmaları bunlar.
....
felsefe anlamda tartışma düzleminde olabilecek şeyleri.. böyle ucuz hale düşürmeyin.
boş laf zaten.
3200 din var kim neye inanıyorsa .
:drunk::drunk:
Bu ülkede herşey saçma
Alkol sınırı 0.50 promil
Hiç alkol kullanmayan adam 0.20 ile mayhoşlaşır yani kaza yapma riski daha fazla ama geç kardeşim normal derler
Kanun nereye kanun adı kanun
hazır şimdi aklıma gelmişken şöyle söyleyim.
hiç kimse .. din düşmanı olamaz.
çok açık söylüyorum ve net. :)
...
sindo sen şimdi inan birisin.. 3200 dinden 1 tanesine inanıyorsun. geri kalanının tümünü red ediyorsun. inanç anlamında.
peki sen kalan 3199 dine mesala panteistlere düşmanmısın ? ... veya şintoizme. bunlara sövüyormusun ?
yok..
çünkü saçmalık..
olaya böyle bakın.. kimse din düşmanı falan olamaz.
yani akıl sağlığı yerinde olan bir birey diyelim. :he:
...
kalanı ego tatmini.... boş laf..
:drunk::drunk:
- Ben haftayı dün itibarıyla kapatmıştım.
- Bu da alsatçı oldu.