Arkadaşlar net 2.40 temettü hisse başına dimi 100.000 lota 24000 mi veriyor yani birde direk nakit temettümü yoksa fiyat düşüyor mu yani bedelsiz gibi mi
Printable View
Arkadaşlar net 2.40 temettü hisse başına dimi 100.000 lota 24000 mi veriyor yani birde direk nakit temettümü yoksa fiyat düşüyor mu yani bedelsiz gibi mi
Fiyat dusuyor hisse basi 25 kurus
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bazı arkadaşlar sanırım bardağın boş tarafını göstererek algı yanılması yaratmaya çalışıyorlar...güneş balçıkla sıvanmaz beyler...en güçlü dediğimiz şirketlerin bir çoğu bedelliye gitti...ne yani bedelli yapıp para istenseydi daha mı iyi olacaktı.. Tamamen şahsi Görüşüm olmakla beraber, muadillerinin yarısı kadar ucuz kalmış bu şirketin lidfa gibi iyi bir çıkış yapacağını düşünüyorum....bu arada iyi Silkeleme ve çarpmaları da mutlaka olacaktır....yatırım tavsiyesi kesinlikle değildir...
Bence seneye fayizleri yüzde 10 seviyesine cekerler fayizden cazip hale gelir fiyat artar
Askerlik yaparken terhis süremizin sonlarında, alt devrelere seslenip; ses kes şafak dinle derdik...SUSS SES KES ŞAFAK DİNLE demek geldi içimden
temettünün %10 u tekrar hisseye girse 3 tavan çeker:)benim ki girecek mesela.
Temettü kralı bekliyoruz
2018 in temettü verimi şampiyonu olacak
GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
geçen yılın ve bu yılın karlarını görebileceğimiz bir site var mı?
nedense iş yatırım göstermiyor.
Geçen sene attığı kaziktan sonraki gönül alma cabasimi
sn iberata, ttraktor 80li rakamlardan 40lı rakamlara gelmiş. 1 yılda %50 değer kaybı yaşamış. bu kağıdın f/k oranlarının yüksekliği, her çeyrek karının en az bir önceki kadar olmasını zorunlu kılıyordu aslında. bist100ün de geri çekilişiyle bu fiyatlarda tutunamadı. uzun vadede geldiği yer elbette ki ortada ama, bir kağıdı uzun yıllar elde tutmak büyük marifet gerçekten. şimdi soruyorum, kaç kişi elinde tutabiliyor bu kağıtları. sonra ereğli mesela. 0,70li rakamlardan 2li rakamlara gelince elden çıkarttığım, sonraki rakamlarda ise hiç elimin ala gitmediği bir kağıt oluverdi. isyat gibi kağıtlar ise size sermayenizi koruma ve portföyünüzü disiplinli bir şekilde yönetme şansı tanıyor aslında. 90lı yılların sonunda ufak bir sermayeyle, size nakit akışı sağlayacak bir kağıtta olunsa ve bu nakit akışıyla da portföy çeşitlendirilip, büyütülse nasıl da muhteşem bir sonuç çıkardı değil mi?
G3421 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hareketli ortalamalar ve osilatörler.
https://i.hizliresim.com/lZMblk.png
Tskler hangi program yada site
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Mart 2015 ten bu yana taşıyorum hisseyi Temettü verim çok çok iyi. Kendini 4 yılda amorti eden ender yatırımlardan. Bu yıl sürpriz yaparak ikinci temettüyü de açıkladı, tebrikler şirket yönetimine. 3.5 senedir forumu ilk defa bu kadar kalabalık gördüm. Temettüden rahatsız olanlar da :)))
YTD
3 er aylık kerını 8 milyonayük selmiş görünüyo 8+4-32 milyon senelik kar yapacaktır sonfayiz artışı da bilan coya yansıması 6 aysonrayansır buda 36 milyon keryapar yani temeddü verimi yüzde 36 tıya cıkacaktır. 0.36+100000-36000 yani 36bin ker
Temettü tam tarih ne arkadaşlar
Bi zahmet edip kap bildirimlerine baksanız her şeyi orada bulabilirsiniz!
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
temettu verilince ertesi gün 24 kuruş değil 29 kuruş fiyat düşecek ya o zaman diğer kağıtların da fiyatına bakarak belki alırım...böylece hem 29 kuruş ucuza almış olacagım hemde vergi meselesinde maliyeyle muhatap olmayacagım...bu arada yıllık yaklaşık 60 bin tl temettu geliriniz yoksa beyanname zorunlulugu yoktur...
Ben 80 bintele aldım beyan nameve vermelimiyim geri ödeme ala bilirmiyim
Yedek ak celeri niye dadı belli oldu yenibi sitem kuruluyormüş bütün bankalar faktorink şirketleri ordan daha ucuza borc alcaklarmış fayiz maliyeti düşücekmiş
Dövizdeki dalgalanmanın ardından borçlanmanın arttığı banka, finansman ve faktoring şirketlerinin borçlarını devralarak para akışını sağlaması planlanan "İpotek Finansmanı Kurumu" kuruluyor.Türk bankacılık sektörünün uzun süredir üzerinde durduğu kredilerin menkulleştirilmesi için ilk somut adım atılıyor. Türkiye Sermaye Piyasası Birliği (TSPB), kredi kurumlarının kredilerini devralacak ve menkul kıymetleştirme yapabilecek İpotek Finansmanı Kurumuâ��nun (İFK) kurulması için kolları sıvadı. Kurulacak şirket finansal piyasaların büyük oyuncularını tek bir çatı altında birleştirmiş de olacak.Dünya gazetesinden*Julide Y. Gürdamarâ��ın haberine göre,*TSPBâ��nin önerdiği modelde Türkiye Bankalar Birliği, Türkiye Katılım Bankaları Birliği, Türkiye Sigorta Reasürans ve Emeklilik Şirketleri Birliği, Finansal Kiralama Birliği olmak üzere 5 birlik ile Hazine, EBRD ve Avrupa Yatırım Bankası gibi uluslararası kurumların ortak olduğu bir yapı öneriliyor. İFK; bankaların, finansman şirketlerinin, finansal kiralama şirketlerinin ve faktoring şirketlerinin kredi portföylerini satın alarak nakit akışlarına dayalı menkul kıymet çıkartacak. Böylece bu kurumlar, sermaye yeterliliği ve likidite anlamında rahatlayacak, reel sektöre daha düşük faizli kredi sağlayacak.Böylece kredilerden kaynaklanan riskleri, kendi portföylerinden çıkardıkları için, kredi faizlerinin düşmesi ve net faiz marjının daralması da söz konusu olacak. SPK ve Hazineâ��de de alt çalışma grubu kuruldu ve kurumların önümüzdeki günlerde konuya yönelik bir toplantı yapması bekleniyor. <br />
Kaynak Yeniçağ: 'İpotek Finansmanı Kurumu' geliyor
Aynen öyle
Daha ucuz kredi demek daha fazla kobiye ve müşteriye ulaşmak demek...
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Görüyorsunuz anlatmaya gerek yok
Sermayesi 80 özsermayesi 142; dokuz aylık bilançoda 18 milyona yakın kâr açıklayan bir şirket nasıl olurda 100 milyon bile etmiyor... 9 aylıkta 10 ml yakın zarar açıklayan garfa bile 147 ml piyasa değerine sahip.....Şirket toplu baskı da arttığına göre, yeni bir gelişmemi olacak...satış falan diyorlardı bir zamanlar söylentiler bir anda kesildi...nasip artık beklemeye devam...
Yatırım tavsiyesi değildir
Borc verdi parada yüzde 30 düşmevar fayizlerin yükselmesi müşderi kaybeddirmiş kerlılı edkilemez umarım birtaki bilancoda
9 aylık kar rakamı nedir?
17937229 TL kar
Kar oranı fena değil bu fiyatlarda hissedeyden ve şirketin kar dağılım politikası gereği en az %20 dagitacagini soylemesi bir durum olmazsa şayet bu fiyata crdfa çerez gibi ytd
teşekkürler ahmet bey zira bir saattir uğraşıyordum kar rakamını bulmak için .zahmet oldu tekrar tşkkür
Garfa 9.5 milyon zarar fiyat 1.86 . Lidfa 17 milyon kar fiyat 4.17 ..crdfa 18 milyon kar iki ay içinde 25 krs daha düş fiyat yaklaşık. 0.85 tl temettü verimliliği iyice artmış olacak
Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu fiyatlardan bu temettuyu almak gerçekten ucuz
12 aylık ker tahmin edebilen varmı gecen seneki gibi sonceyrek kerı düşermi
credit suisse alıma devam ediyor...en azından piyasada gezen serseri lotları alsa hisse biraz rahatlar...
global den satılan yabancının malı değilse sorun yok
Yeni yılda fayizler geri düşerse hisse yeni den 2 tl yi görü yoksa bufiyetda sürünür