BU HASO'nun avucuna işiyacağim az kaldı
Printable View
BU HASO'nun avucuna işiyacağim az kaldı
Ilk sallantida beĺli etti kendini
BOYP Konsolide 2017/6 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): -162091835 Ana Ortaklık Payları: -162495873
2016 -6 234.273.635
2017 -6 162.091.835
% 45 lik azalma var zararda
bu iyiye işaret , bakalım bu olumlu yansıyacak mı yarın
kimbilir belki haso kalem oynatamadı bilançoda ,demoklesin kılıcı sallanıyor tepesinde
bu yüzdeyle devam ederse sene sonu kar yazar
olması gerekende bu zaten ,kış,sonbahar ,yaz ,ilkbahar hangi şehirde gitsem boyner mağazalarına ,iğne atsan yere düşmez
yeterki haso kalem oyunlarından ,katakulleden vazgeçsin seve seve olmasa da ,....ke......ke diğer ortaklar vazgeçirecekler bu boynergilleri bu kötü alışkanlıklarından
Zararı epey azalmış...
12 aylıkta kar ederse 20 olur mu acep...
Zor, hasonun eline işemek için onun gibi olmak gerekir...
Hissenin çıkması için illa ki kar etmesine gerek yok. Zarar 234 den 162 ye düşmüş. Aslında zararın azalması da bir şekilde kar diye okunur. Bu haliyle zarar da %40 civarında azalma varsa hisse fiyatı da bu oranda yükselmeli idi. Düz mantık bunu gerektirir. Ama borsada işler bile yürümüyor maalesef. Birileri hissenin frenini bırakmadığı sürece kar da etse bi bok olmaz. Ben şu bedelli kullanım süresi dolunca bir hareket bekliyorum. Elde kalan bedellileri yüksek fiyattan çıkarmak için böyle bir operasyon yaparlar diye düşünüyorum. Şunun sırasında yaklaşık bir ay kaldı bu iş için. Umarım düşündüğüm gibi olur ytd..
ZTE Blade V6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
916 bence son noktaya geldi.. Ilginç alıcı yok satış ağırlıklı tahta
Bomboş kkademeler biri 1000 lot satsa 9 altına gelir
Eskiden patronlar bu durumda tahtaya destek verirdi burda oda yok
Slm arkadaşlar bu hisseyi izliyorum bana göre borsanın ucuz kalmış hisselerinden ancak zarar fazla bilancolarda. Bir de bir sorum olacak bu hisse bedelli mi açıkladı ondan mı talep yok. Hisseyi şimdi alsak bedelliye katılmış olurmuyuz. Birisi aydınlatsın.
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
[QUOTE=cebi;776154]Slm arkadaşlar bu hisseyi izliyorum bana göre borsanın ucuz kalmış hisselerinden ancak zarar fazla bilancolarda. Bir de bir sorum olacak bu hisse bedelli mi açıkladı ondan mı talep yok. Hisseyi şimdi alsak bedelliye katılmış olurmuyuz. Birisi aydınlatsın.
bedelli işi bitti ,bedelliye katılan katıldı seninle alakası kalmadı
Teşekkürler sanırım bu hissede yıldırma operasyonu var ama nereden döner kestirmek güç. En kötü şey ise bilançosu hakikaten berbat normalde batık denecek kadar kötü nasıl becermisler anlamak güç
Bilanço aslında 2016 2 . çeyreğine göre, 2017 2.çeyreği ile kıyas yaparsak çok iyi durumda
en azından %45 düzelme var ,bu bilanço böyle gitmesi halinde yıllıkta kar yazabilir
Bana göre 9.11 e değdi dip orası diye düşünüyorum ,tamamen şahsi kanaatim umarım öyledir
eğer öyleyse yarından başlamak üzere yeni hafta bize ipuçlarını verecektir
Borsa iyice şişti ,prim yapmayan birkaç hisseden biri belki diğer hisselerden karlarını realize edenler BOYP a teveccüh gösterebilir
bakalım göreceğiz :)
346,620450 BEDELLİ VERECEKTİR. BEDELLİ 11/09/2017 SAAT:16,00'DA SONA ERECEKTİR.
Şimdi biz hisseyi alsak bedelliye katiliyormuyuz. Nası olacak.
Yok sen katilmis olmuYorsun. Cunku bu karar kapa dustugu ve tarihi aciklandiginda baslamis olur. Tamamlanma suresi icin ortaklarina 11 eylule kadar sure taniyor. Isterse o karar aciklanmadan once hissesi olanlar katilacak yada r kodu ile verilen ruchan denilen hisselrini satarak katilmayacaklar. Yani kisacasi alirsan bu paradan aliyorsun ve o konu seni baglamiyo onceden hissesi olanlari baglayan bir durum.
Yıllara göre şirketin kar rakamları :
https://i.hizliresim.com/OL4AO5.jpg
Maşallah bu nasıl zararlar arkadaş yani nasıl bu kadar zarar edebilir bir şirket. Bu tekstilde kar %100-%200 ya vergi kaçırmak için bu tür rakamlar yazıyorlar ya başla bir şey var. Normal olmadığı aşikar. Lc waiki denen şirket vergide ilk 10 da. Yazık ky ye
470 gecen sene 162 milyon yarım sene gecmişler olsun bu dönem dönem zararlar devret devret dur kar 0 vergi 0 temettü 0 ohh omur boyu boy boy ner ner.Bir bakmışsın ayda yada marsda magaza acar kar eder ..Bilancoya bakalım yatırımlar vardır belki..YTD
Eksik bilgilendirme olmuş. İlave yapayım. 9.10 TL civarında işlem gören Boyner hissesini alırsan bedelliye istesen de katılamazsın, birde 28-29 TL aralığında işlem gören Boyner Rüçhan hissesi var. Bu hissesi alırsan bedelliye 11.09.2017 tarihine kadar ilgili kuruma müracaat ederek katılabilirsin. Bilgin olsun.
ZTE Blade V6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teşekkürler
Sent from my SM-N910C using Android mobile app
910 da gitti
Herhalde borsa tarihinde 300 gün boyunca düşen bir hisse zordur. Allah sabır versin ama bu hissede pek KY kaldığını sanmam . Kimsede o kadar sabır yoktur.
9.0 göstermesiyle benim destek noktasını kırdı. Dipsiz kuyuya döndü!
Boynerde calisan arkadasim var gecen sene ki ceo yabanci imis bir suru stok yapmis mal elinde patlamis hizlica stoklari eritmeye calisiyorlar gecen sene ye gore bilancoda duzelme var ama duzelmesi biraz zaman alir gibi duruyor
LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kactan alınır bu hisse acaba
Bu hisse alinmazz. sekiz aydır sürekli düşüyor.
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yok biliyorum da bana göre artık 2012 fiyatlarına yaklaştı sadece korkum bu firmanın batması olasılığı
Zarari azaliyor.bedelli artirıyor. 4 çerek bilanço iyileşme olur. Kara nezaman geçer o belli değil. ytd.
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
4.500 zararla ayrıldım ,bu hisse uzaydaki kara delik gibi elini veren kolunu zor kurtarıyor
İnşallah yükselir zarardaki arkadaşlar en azından zararlarını telafi ederler ,temennim odur
herkeze bol kazaçlar
Bu kadar tepkisiz düşmesi iyi değil. Korkum batıyor dedikodusu çıkartıp düşüşün hızlanması. 9 aşağısı dipsiz kuyu oldu. 9.55 maliyetli hisseleei 9.15 orta ile stop loss yaptık...:vk:
Biliyorsun borsada cok batık şirket var ama bir bakıyorsun gidiyor. Yani bu boyner sonuçta. Bir marka değeri var.