why-not takas paylaşır mısınız ?
Printable View
why-not takas paylaşır mısınız ?
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...a9b33ed08c.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...fa9c7dd0fc.jpg
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ne yabancı ya bıyıklı yabancı
sende git citi de hesabı aç
Y.t.d
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son 1 aydır alanlar ve maliyetleri
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...ba3d1904bf.jpg
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ne yabancısı ya adam kendi malını satıyor yabancı alıyor ayağına diğer taraftan yabancı gibi alıyor.alan kendi satan kendi.elinde 5 milyon hisse varsa 3 milyonunu yabancı diye kendine satıyor kalan 2 milyonu yabancı alıyor zanneden ky cıyada 3 liradan 7 liraya çıkmış senedi kakalıyor.
why-not takas paylaşır mısın ?
Ek 15150
Beyler bu hırsızlar aynını geçen yılda yaptılar grafiği iyi inceleyin. Hırsızlığı iyi görün. Bunlara umut bağlamayın...
Ne yabancısı yabancı böyle dandik tahtalara bir kuruş yatırmaz.O pştlar bizim bıyıklı inbelerdir.
herşey tamam da . hisseyi kucağa da veriyorlar ona da tamam . anlamdığım tek şey bukadar düşük hacimle kimseye mal satamadkları da aşikar amaç ne onu çözemedim 300- 500 bin lot ile mal mı çakılır birde açılış ile birlikte taban yapıyorlar gün içinde tahtayı kaldırır çakarsın mal çıkılır oda yok açıldığı gibi kalıyor
malı hisseler 3 den 7 ye çıkıyor yabancı alıyor diye 6-7 aralığında ky cıya yedire yedire kakaladılar şimdi hacimsiz düşürüp 6-7 den ky cıya kitledikleri senetleri 3-4 den geri alacaklar.bu dümenler hiç bitmez
Buralardan açsa alıcı çok çıkar
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bak galip 1200000 lot tabanı nasıl kaldıracak niye kaldırıyor mal kaktırmak için oysa senin böyle bir niyetin yok
Arkadaşlar şirketi arayın
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi[/QUOTE]
Rahatsız edin
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi[/QUOTE][/QUOTE]
bir açıklama YÖK bişey yok yüzde 40 düşmüşsün 2 günde böyle iş mi olur
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi[/QUOTE][/QUOTE]
aradım şirketin faaliyetleri devam ediyor herhangi bir olumsuz durum yok diyerek aynı şeyler[/QUOTE]
Alanlar satanlardan cok nasil tabana kilitliyor anlamadim
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne dedim bera daki 1200000 lotu kaldıracak dedim herif kaldırdı
Takas paylaşır mısınız ?
Arkadaşlar bntas bedellimi artırım yapacak konu hakkında bilgisi olan varmı kademe atabilirmisiniz
Aradım şirketi vardiya amiriyle konuştum adam ben anlamam borsadan diyor dedim canım sıkıldı aradım anlat üstüne patrona kadar gitsin benim zararım 3-5 ,bin bAna koymaz abi yarın ara dedi ben bilmem :)
HUAWEI TAG-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yabancı ya da değil.. Ama o aracı kurumlardan alanlar sıkı zararda. Bu yüzden yarın herşey olabilir.... Yarın herşey belli olur... Dönüş olacaktır.. Ytd..
VIA_A1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu hissenin döneceği belli idi ama bunu herkes biliyordu düşünün günde 2 milyon lot hacimle gidiyordu ortalama 300 bin lot ile taban oldu
HUAWEI TAG-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yarın ben de bu hissedeyim.. Herkesin hakkında hayırlısı...
VIA_A1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Al alin tabi bizler ayni boku avtur da mrgyo da avgyo da yedik 1.5o lerde hatta 1 lerde beklemedeyiz arkadaslar aldikca dustu dustukce aldik elimize verdiler yetmedi agzimiza dayadilar
SM-A510F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yarın taban açmayacak tabiki git geller şelaler oluşacak tuturan kazanır ama kapanış ne olur onu bu adi şeytanlar bilir.
Dünkü salakça aldığım lotları yaklaşık 3000 TL zarar Ka sattım
Erken satmışım olsun dün 1 lot almıyordu şrfsz
4.32 de devre kesti
Umarım Dead Cat Bounce formasyonu değildir !
Önceki düşüş grafiği kandırdı beni taban taban giderken 4 küsür tabanken 3.60 açılıp en yüksek üç 90’ı gördükten sonra anında ta bana verdiği için ben de aynısını yapar diye düşünerek satış yazdım. açılışını zaten önceden görmedim bu kadar çok kalın lot yazdığını görseydim satış yazmazdım 4.19 yazsaydım iyiydi hayırlısı artık
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app