Mal mi veriyolar aliyolar mi bizimin 90 bin lotu bi anda buhar oldu .
Herkese bol sans dilerim fiyat yorumu yapmayacagim.;)
Printable View
fiktif işlem o zaman
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
tavanı bozuyormuş imajı verip bu ara tavan yine bozuldu
Ben 1 lot vermem 2 gunde iyi marj yapti yeni alanlar kendjleri bilir.3.06 tavanindaki gibi acip kapatiyolar fiyatlar netlessin .kar zarar kardes
nasip demekten başka çıkış yok
galip bile bunlardan daha düzgün bu ne ya
Mipaz ile bu çok oynak işim gücüm var bakamayacam sağlık olsun dönersede çizersede
Valla korkuyorum çok 😁😁😁
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
grafik olarak teknik olarak dohol en baba duruyor ama alamadım bundan nasipleneyim dedim bu da çok oynak
Derdi başka bunların hala mal toplamaya calışıyor defter degeri halka acıklıgı düşünüldüğünde normal şartlarda en iyi bunun gitmesi lazım ama götüreceklerin elinde yeterli lot olunca
Bu durumu çok doğal karşılıyorum çünkü Dgzte, Dohol ve Hurgz gibi değil çünkü piyasadaki lot sayısı az sadece %7'si borsada işlem görüyor. Bu yüzden bu tür tavan bozma hareketleri bana normal geliyor...ytd..
Tam tersi olması gerekmez mi.
Bunun daha rahat kapatması gerek...zaten hisseyi 4.80 lere çıkarıp basanlar satışı önceden biliyordu...
Çok fazla malın dışarda olma ihtimalide yok bence ongun oncesine kadar neredeyse sifirlamislardi bu oranı..hayırlısı diyelim i inşallah iyi bir netice çıkar..cikmazsada herkes sonuçlarına katlanacak demektir...aldiysak kendi irademizle aldık...ama ben şahsen nezaman iyibir iş yaptım dediysem tersi oldu umarım bu kez yanilirim...
yine tavan bozdu .. yatırım tavsiyesi değildir
Zafer mutlu elindeki lotları satmasaydı böyle oynak olmazdı.. Yinede tavan kapatır bence
yatırım tavsiyesi değildir
yine tavan oldu kaç lot var acaba tavanda? yatırım tavsiyesi değildir..
96845 lot var tavanda
120 595 lot oldu bekleyen
kaçırdım,bir birim daha alırdım,iyi silkelemiş,
En sığ kağıt bu. Çok kolay oynayabiliyorlar, çok iyi silkelediler. Aç kapa aç kapa. Daha da açmaz bugün. Satan varsa yarın sabah en iyi ihtimalle %7 yukarıdan belki yerine koyabilir.
Daha geçenlerde 4,80 seviyesini görmüştü. İlk etapta oraya doğru hareket edecektir. Artık Mipaz, Ditas falan ayrışır yavaş yavaş. İki gündür Dohol %40 gittiyse Dgzte %40 gittiyse Mipaz da %40 gitti mesela. Ama asıl mesele Hurgz, Dohol ve Dgzte kağıtlarında.
Mipaz ve Ditaş da devam eder ama yavaşlar bence. Yarın sadece DOHOL, HURGZ ve DGZTE tavan kapatır Mipaz %10 Ditas da belki %7 falan.
Sabah açılışta DOHOL, HURGZ ve DGZTE bu defa direkt %20'ye yakın açmazlar diye düşünüyorum. %7 civarı açıp akşama tavanlayarak haftayı kapatmalarını bekliyorum.
DGZTE defter değeri ortada, satış haberi var. Henüz satış yokken 4,80 görmüştü. Yarın bu zirveyi kırarsa haftaya da 5'li rakamlarda yataya sararsa çok iyi.
ytd
borç aldım 13000 tl
borcu dgzt hissedi üzerinden anlastık
2,89 idi fiyat 4500 adet dgzt anlaşmıştık...
bu fiyattan slmam mümkün mü... çok üzgünüm...
yardım.. ç
ironi = inori
http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=21861
Genel Kurul Tarihleri, GK dedikoduları vb
tavanda ne var
yarin dohol ve hurgz direkt tavan açar tavandaki lot miktarına bağlıyorum dgzte ve mipaz %10-15 gibi dobur %5 belki diğerleri ayrışır
Sığ tahtayla oynamak çok daha kolay. Hele de malın çoğu topluysa.
Mesela çok çok sığ esems 22 den 99 a tavan tavan giderken tavanda 50.000 bekliyordu.
Başka bir kağıtta 20 milyon lot tavanda beklerken ertesi gün %12 yapıp yataya sardı kesildi.
Tavandaki lot veya tavandaki rakam çok da mühim değil.
Zaten bu satış olayı gizliydi. Ha mal toplu evet. ama bence satışı bildiklerini sanmıyorum. Satış ortada yokken bile 4,80 görmüş dgzte yarın en az %7 açıp akşama kadar bu zirveyi devirip tavan kapar Dohol ve Hurgz ile beraber bence.
ytd
Hurgz'de 123 milyon lot piyasada dolaşırken Dgzte sadece 7 milyon lot...
Spek tabiki tahtada silkeleme çarpma çırpma yapacak..
İçlerinde en büyük beklentim bu hissede....
Asla yatırım tavsiyesi değildir..
DOHOL, HURGZ ve DGZTE devam edecektir bence de. Tabi mipaz falan da izler ama artık bunlar gibi tavan kapatmazlar.
Ama Dohol, Hurgz ve Dgzte arasında ayrım görmüyorum ben şahsen. Piyasadaki lot sayısıyla ilgili biraz da durum. Yarın sabah Dgzte Hurgz'dan yüksek açabilir mesela. Gerçi bi şey farketmez, bu 3'ünün hepsi de tavan kapatacaktır büyük ihtimalle.
Bu sabah, dohol de dgzte de direkt %20 tavan açtı sayılır. Amabir ara dgzte, hurgz'dan önde gidiyordu. Yarın için hiçbiri direkt tavan açmaz bence. Ama tabi tavanda bekleyen milyonları düşününce belli de olmaz. Bence Dohol %10 Dgzte %7 gibi açıp %15 lerde oyalanıp tavana gideceklerdir. Eğer yarın da direkt tavan olursa pazts bir tavan daha olabilir demektir ki o kadar da sanmıyorum.
Ancak yarın %20 üçü de tavan ve pazrts %15 civarı %10 civarı yataya sararlar diye bekliyorum. Biraz da yeni somut satış ayrıntıları vb geldikçe yükselir. Bakalım, uzun yılların sürünmesini alacaklar gibi.
ytd
Uzun yorum yazanların ellerine sağlık geçmiş yıllar grafiği varmı
tavandaki lot ne durumda acaba? yatırım tavsiyesi değildir