258 den 5/1 gitmiş eldekinin. kalanları da yazdım çeşitli fiyatlardan ama zor gibi bugün. genel kurul konuşulsa bence hareketlenecekte..
258 den 5/1 gitmiş eldekinin. kalanları da yazdım çeşitli fiyatlardan ama zor gibi bugün. genel kurul konuşulsa bence hareketlenecekte..
http://fs5.directupload.net/images/170818/8dscn2tv.jpg
aylık alan satanlar
Genel kurul biraz daha uzarsa tahtadan senet toplama savaşı devam edebilir. Benim krdmr hisse yatırımcısı olarak üzüldüğüm konu kardemiri yoktan var eden pırıl pırıl fabrika yapan Güleç ve Yolbulan ailelerinin arasını açma çabaları var ve bu zihniyette şu an için başarmış gözükmektedir.Iki ailenin arasına nifak tohumu serpenler Karabukun ve kardemirin düşmanlarıdır. Temennim o ki yönetim düzeni bozulmasın karabükü ve kardemiri sevenler tüm yatırımlarıni Karabük e yapan Kamil Güleç ailesi ve Demir Celik sektörünün duayeni Mutullah Yolbulan ailesinin arkasında durup ortak noktanin bulunmasinda katkı sağlayacak girişimlerde bulunurlar .iki ailede kardemirin olmazsa olmazidir.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Bravo sn mancinik. D Hissesi 1.10 larda iken , sektörden ve döviz kurlarından kaynakli zarar nedeniyle yerel basin tarafından boy boy manşet atıldi..Kardemir şu kadar zarar etti diye..6 aylıktaki karı kimi pas geçti, kimi küçük bir manşet..
Ortaklara haksız rekabetden dava açildı.. Hırsız dendi..Oysa onlar elini taşın altina sokarak bu günlere getirdi kardemiri.
Kendileri hisse alıp satarken ortaklar teminata hisse vererek ray fabrikasini tamamladılar..
Şu anda görüyoruz. Hepsi sus pus oldu..Yönetim devam etsinde istikrar bozulmasın diye..
İşte böyle.. önce eşeği kaybedip, bulunca sevinen bir muhalefet var maalesef..
ben sattım çıktım bu sefer 3-5 kademe düşünce almayacağım. çıkarsa da yolu açık olsun benden alan da kazansın.
zararla mı çıktınız siz de .
arada takıldık kaldık.