yeni kabine ile ilgili bir liste dolaşıyor, damadın yeni kabinede de olacağını düşünenlerdenim. bu değişiklik parti içerisindeki bir çok ismin rahatsızlığının devamı demek olur, böyle olursa sular kolay kolay durulmayacaktır.
Printable View
yeni kabine ile ilgili bir liste dolaşıyor, damadın yeni kabinede de olacağını düşünenlerdenim. bu değişiklik parti içerisindeki bir çok ismin rahatsızlığının devamı demek olur, böyle olursa sular kolay kolay durulmayacaktır.
rüçhan tahtası süresince pastalara da çok anlam yüklememek gerekir. Tahtada satış yapıp rüçhan alan ya da tam tersi strateji uygulayıp arbitraj yapan kurumlar oluyor
Sanırım bu hissenin sahibi yok,bölündüğü gibi duruyor.
Dün başaramadığı 1,54-1,56 arasını tekrar deniyor, 1,56 üstünü ikinci gün kırıp gitmesini pek de beklemiyorum. büyük üçgen bitmemiş olabilir. Ama cuma ne dedik, tek senet oluncaya kadar süre vereceğiz.
Şeker E ve Şeker R aynı takılıyorlar, bedelli işi bitimine kadar bunlardan biri diğerinden ayrılabilir mi. Örneğin E 1,52 de kalıyor ama R 0,50 oluyor. Yada tam tersin R düşüyor, E yükseliyor. Bu hesabı anlamak için içeriden bilgi sahibi olmanın dışında başka bir yol yok. Normal yatırımcı için E ve R aynı gitmesi daha iyi, ikisinden de var, ama spekülasyon nerede nasıl olur veya olur mu. Bunu da düşünmek lazım.
Diğer bir konu ise RÜCHANA davet nasıl olur. Yani RÜCHAN almanın faydalı hale getirilmesi nasıl olur. Sanırım şu şekilde olur. Ana senet 1,80 hatta 2 ye getirilir. Rüchan 0,33 0,35 de bırakılır. RÜCHAN alıp bedel ödeyen daha ucuza Şeker almış olur. Bu akla yatkın bir yöntem. Ben olsam spekülasyonu bu şekilde yaparım. 2,23 E yaparım, millet rüchan alarak bedel ödemek için sıraya girer.
Fikri olan varsa paylaşırsa sevinirim. Rüchan satış Şeker E almayı düşünüyorum. Henüz karar vermedim.