göçmenler geldiğinden beri, yerliden aylık 10 dolar mı ne gss alıyorlar ya. :he:
göçmenler geldiğinden beri, yerliden aylık 10 dolar mı ne gss alıyorlar ya. :he:
Benim akrabada geldi Avrupa da en yüksek ortalama maaşlı ülkesinden .
Dediği şu 100 Euro bozduruyorum anında bitiyor buradaki hayat ne pahalı .
Ben 1 Euro’ya günlük sınırsız basıyorum burada iki vasıtaya biniyorum hemen Akbil bitiyor demesi oldu .
plajda uçuk dediler fiyat Avrupa dan pahalı yiyecek içecek dediler Deniz kıyısında diye mutsuz oldular kur 16 idi o zaman tabi
Ama fazla birşey getirmediler ama 76 kiloyu geçtikleri için aldıklarını seneye almak üzere bıraktılar .
Takım elbise ayakkabı perde baharat tabak çanak takımı vs vs ne varsa aldılar gittiler .
Gelirken 2 Export rakı bile getirmediler bir kilo kaçak çayla bir orta üstü parfümler getirdiler
Bakan kendi açıkladı.!!
Doğalgazı ve elektriği %80 sübvansiyonlu satıyoruz diyor.!!
Yani %80 zararına satıyoruz diyor.!!
https://www.ntv.com.tr/ntvpara/bakan...2kW1X3Txpp7y4g
Seçime kadar.!!!!
Ya sonrası.?????
Sazanların haberi yok.!!!!
Seçimden sonra.!!!
Heybedeki en büyük ayva ve turplardan.!!!
Enflasyon düşecek diye .!!!
Kimse heveslenip gaza gelmesin.!!!
TÜİK rakamlarının hormonlu olduğunu.!!
Aklı başında olan herkes biliyor.!!!
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyası.!!!
Bu arada buradan şikayet eden Avrupa’da şehir merkezine yakın tripleks villada oturuyor 1600 TL alıyorsun hiçbir işe yaramıyor diyordu
Evet bide o var biz eğer 10 a alıp 5 e vatandaşa dağolgazık satıyorsak. Elin avrupalısınada aynı fiyattan vereceksek kışın antalyada ki turistlerin kıçını ısıtırken botaşa dolayısıyla bize bi gazıkta oradan girecek