Damlaya damlaya göl olur diyorsun yani, hayırlı olsun gönlüne göre olsun.
Printable View
hngi sermaye ile alacağız...fırsat fırsat ustune hangi birine kosalım ki...
bir buyuk sehrimizin yeni imar planı yabancı biri tarafaından hazırlanıyormus ... P--- , S--- hattı on plana cıkacakmıs , arazi kapat ,
baba ocağı nın oldugu ilçe il olacakmıs ordan arazi ev kapat , dolar tarihi diplerde dolar al , cesmede sattığımız butik otelin 2 katı iş yapan otel ispanyada %30 indirimli satılıyor , bakab ta tarihi zirvesinde , tepeyi asmakta zorlanıyor....
siz olsanız hangisini tercih ederdiniz....bugun 1000 lota yakın daha aldık...hedef 2023 ama cb ve evlatları hedef 2025 derlerse o zaman pozisyonumu yeniden gozden geciririm...ytd
Son 5 yılda toplam 1.222 milyar ciro yapmış elde ettiği kar sadece 37.7 milyon. Bu 5 yılda ödediği danışmanlık gideri ise 30 milyon tl.
Bu 5 yılda eritilen özsermaye, grup şirketlerine aktarılan paralar, karın baskılanarak patron tarafından hisse toplanması vs. neler var neler.
Kar payının artırılmasına en ufak bir tepki vermedi, sabah ilk 11+11 lotu ben aldım, 4,19 dan,
10 mayıs ta bilanço gelir tablosu düşecek kap'a, 12 mayısta temettü var, nasıl olacak şimdi?
sayın Yarımada'nın bahsettiği gibi 5 yılda 1,22 milyar TL.ciro yap, 5 yılda 37 milyon toplam kar bildir, Holdinge gel 30 milyon TL.danışmanlık gideri aktar, bu adamların maliyeden korkuları falan yok, borularını istedikleri gibi öttürüyorlar, ilk çeyrekte 80 milyon TL.gibi hasılat olmalıdır geçen seneki toplam 305 milyon TL.hasılata göre ve minimum %3 net kar açıklansa en az 2,4 milyon TL.kar çıkar, ancak bunların ne dolaplar çevirdiklerini biz çok gördük, zarar açıklanıp kağıt %4-5 düştükten sonra alacakları temettülerle düşük fiyatlardan hisse mi almayı düşünüyorlar, öyle yapacaklarsa şimdiden Allah cezalarını versin, gerçi satacak kimsede kalmadı ya, düşse ne olur? biraz daha mal alırız o zaman,
Yalandan yangın bile çıkarmış adamlardan daha ne bekliyorsunuz. Boş film deposunu yakıp sigortadan parayı cebe koydular. Kısa vade para kazanma hevesinde olan asla hisseye dalmasin. Yoksa fena dağilirsiniz. Çok uzun zaman oldu ayrılalı, bu fiyatlara çok ucuz duruyor. Aşağı baskilanirsa kendileri kaybeder. Kağıdı tanıyanlarin iştahını kabartır. Herkese hayırlı olsun. Ben şahsen temettü öncesi bir yukarı ivme bekliyorum kısa vadeli. Temettu ve sonrasi ise yine aynı terane. Basarlar kağıdı aşağı.İnşallah herkesin gönlüne göre olur.
Bu adamlar yalan yere yangın bile çıkarmışlarsa eğer o zaman yapmayacakları dalavarede kalmaz, tersten bakacak olursak birde duruma hisseyi arşı alaya bile çıkarabilirler, aceleleri yok, düşenleri toplamakla meşguller hala, küçük küçük alımlarla inadına devam, her alım yaptığımda domuzdan kıl koparır misali seviniyorum kendi adıma, inat ettim ben bekleyeceğim, sizleri bilmem, bunlarda var 12 milyon lot, bende var x lotçuk, bu lotlar kendilerinde ancak fiyat yükselmediği sürece, paraya çevirmedikleri sürece dolayısı ile kar etmedikleri sürece isterse 17 milyon lot bunlarda olsun bir anlamı yok, örneğin benim 17 milyon lotum var satmıyorum, bekliyorum yükselmiyor acele etmiyorum, öylece duruyor ne oldu? bir şeyler değiştimi hayatımda? bir anlamı varmı? yok! bunlarda böyle işte,
Bu arada FED politika faizlerini değiştirmeyip yüzde 0,75-1 aralığında tutmuş, şimdi haberi düştü, yarın borsa + yapar
yatırım tavsiyesi değildir.
yarın sabah için alım emrimi şimdiden verdim 95 lot emirim bekliyor sistemde, kaçtan alırsa alsın umurumda değil,