Kaptan haber var.
Samicigim ile Ömer ünsalan ayrı ayiri 3 milyon hisse satacaklarmis.
Buraya yatırım yapmadan önce KAP haberlerini şiddetle okumanızı tavsiye ederim
Printable View
Kaptan haber var.
Samicigim ile Ömer ünsalan ayrı ayiri 3 milyon hisse satacaklarmis.
Buraya yatırım yapmadan önce KAP haberlerini şiddetle okumanızı tavsiye ederim
Abartarak yazaicam ama dukkani donduremiyor mu napiyo bu Sami?? Bu kdr kisa zamanda hemde arka arkaya:
Bedelli
Bedelsiz
Islem gorene cevirme
Kurumsala devir
% bilmem kacini ... M$ karsiligi sat
hayirdir Sami bey diyesi geliyor insanin...
Bugün ilk kapta gelen haberle baya bir kızdım Samı bey ve Ömer beye
Ama ikinci kap gelince helallik almak lazım olduğunu anladım.
Çünkü 6 milyon lotun satışı borsada işlem görmeden özel emir ile kurumsala satılacakmış
bence bu çok iyi
ÇÜNKÜ
1 ... Burdan gelecek olan 1.2 milyar iıra para Sami bey ve Ömer bey tarafından şirkete 0(sıfır) faizle şirkete borç olarak verilecek
neden 1.2 milyar derseniz bence özel emir ile 200 den devir teslim olacak .Bu fiatlar dan değil yani
2..6 milyon lotu özel emirle alan kişi hiç bir şey bilmiyor da bur da KONTROLMATİK i balon şirket olarak lanse eden çok şeymi biliyor
Ben 3000 lotumu düsüneceğime 6 milyon lot alan düsünsün
3.. Kontrolmatikte bir kaç grup süreklı oynak hareketler yapıyordu gelen KAP lar işe yaramıyor du . Artık bu şekilde hareket edemeyeceklerini çünkü tepelerinde başkasının olacağını düşünüyorum
4... 25 hazıranda yapılacak olan toplantıda soru cevap sistemi olacak .Buda çok önemli Sami bey bütün negatif pozisyonları artıya cevireceğine güveniyorki soru cevap sistemi yapacak
5...Bedelli ve bedelsiz haberinim gelmesi biraz daha bu KAp la uzayacak gibi.Bence bu satış gercekleştikten sonra çıkması an meselesi
1 martta 314tl 14 Haziranda 174 tl komedi mi üç film birden mi?:)
Özel emir ile kurumsala satılan malların fiyatının, borsadaki işlem fiyatından fazla olduğunu daha önce hiç şahit olmadım. Genellikle % 10 kadar iskontolu oluyor.
Yakın örnek : Gesan 61 liraydı. 55 den hisse sattı patron. Şimdiki fiyat 52 lira. Eupwr 120 liraydı. 108 den hisse sattı patron. Şimdiki fiyat : 105 lira
Pegasus da aynı şekilde çok düşük fiyattan satılmıştı.
Sasa hektaş gibi sahibi satacak, o sattıkça küçük yatırımcı savunacak. Yukarıda biri yazmış, şu cümle önemli diye. 😆 ky mal sahininden daha çok savunur. Sahibi rahatça zaman içinde 30 liraya kadar satar. Gerçek değeri 17 lira. Hektaş da yaşanın aynısı başladı.