Tahta hareketlerini fazla da şey yapmamak lazım.
Dualarım sizinle 🌈
Printable View
Zirveye gidiyor yavaşça yavaşça, haftalıkta 127-128 üstü kapatırsa önümüzdeki hafta ivmelenebilir.
Şimdi negatif yazıyormuş gibi olmasın ama BofA aldı herkes yine ona yukardan verdi.BofA haftaya pazartesi en geç Salı bu malı satacak.Bugün satanlarda tahtadan çekilip momentumu bıçak gibi kesince bu sefer oluşan aşağı momentum ile BofA verip tahtayı tekrar çıkmaya başladığı yere indirecek.Yani haftalardır olan şey bu zaten.Burada illa birileri varsa bunların tek amacı robotu sövüşlemek.Yaptıkları sadece bu.BofA robotu bu hıyarları terse yatırmak istiyorsa bir bu kadar daha alıp 1 lira üstteki zirveyi kırdırırsa bu sıçanların hepsi yana yakıla panikle mallarını yukardan yerine koyar.Oluşacak momentumlada hisse tl bazlı zirvesini kırmış olur ve hareket kuvvetle muhtemel yeni gelecek alıcılarla devam eder.Ahanda aklıda verdik ama bu BofA robotunun algoritmasını kodlayan süzmeler bir kaç tık peşinde koşan çakallar oldukları için tamda böyle kritik zaman ve fiyatlarda parayı hamuduyla görürecek stratejiye robotu çevirecek borsa bilgisine sahip değiller kuvvetle muhtemel.Halbuki şu dediğimi robota kodlasalar ard arda yumruk atıp sersemlettikleri rakiplerini bu son yumrukla nakavt edecekler,ama dedim ya kafaları borsaya değil tık tık hırsızlığına çalıştığı için rakipleri sersemletip öldürücü vuruşu yapmadan tık ları nakte çevirmeye çalışıp tahtaları *** ediyorlar.Bu robota umut bağlayıp heveslenmeyin kardeşlerim.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...e0b07de879.jpg
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İyi ama sn eva ben bunun hep böyle olduğunu defalarca yazdığım için burada negatif yazan üye etiketi yedim.Siz benim önceki yazılarımı okumamışsınız üzüldüm :( Bu yazdıklarımı herkes görüyor ve zaten tahtanın sürekli patinaj çekmesinin bir sebebide bu.Ben sizin tahtanın kalıcı olarak önünün nasıl açılacağının cevabını merak ettiğinizi düşünüyordum,yoksa bu yazdıklarımın yatırımcılar nezdinde bi önemi yok ki,şifresini çözemediğim konu İzer da vinci lodrik in ne yapmaya çalıştığı.O müneccimliğe henüz ulaşamadım,duanızı beklediğim husus budur.Selam ile :)
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sn. Serkalgo,
Bu konu için duaya gerek yok ki; İzer da vinci lodrik de diğer tüm yatırımcılar gibi para kazanmaya oynuyor ve göstere göstere satınalımlarına devam ediyor.
Vadelerin farklı olması, sizin gibi bazı arkadaşların negatif değerlendirmelerde bulunmasına sebep oluyor olabilir. Sonuçta bebek 9 ayda doğacak, fazla da heyecana gerek yok gibi geliyor bana.
Güzel bir hafta sonu diliyorum.
Onu de bombos otoban 167 hf verenler de az destek atmasi lazim