Erzurumlu Namık hoca maça gitmiş 7 numara sürekli top kaybediyor hata yapıyor hocayı baya kızdırır. Hoca yandaki adama abdestim var sen şu 7 numaraya söv der. Paragöz abi de benim istediğimi yapmış. Ağzına sağlık
Printable View
Erzurumlu Namık hoca maça gitmiş 7 numara sürekli top kaybediyor hata yapıyor hocayı baya kızdırır. Hoca yandaki adama abdestim var sen şu 7 numaraya söv der. Paragöz abi de benim istediğimi yapmış. Ağzına sağlık
Milli Savunma Bakanlığı.......hasımlarına rest çekiyor........Suriyenin toprak bütünlüğüne ve ypg ----pkk yok etmeye kararlıyız......
https://i.ibb.co/0fr8z1d/Screenshot-...ingviewapp.jpg
ilginç dimi biri u100 biri u30🙂
Kendin pişir kendin ye borsası
Aralıkta faiz düşücekmi düşmezse ocak, ocak olmazsa mart kesin vs cık cak lı katalizörle badem spor ve sistem tahtasına göre %10-%30 arası pirim yaptırdılar.
2 gündür gitmeyen tahtalarda badem bofası ile gıdıklamalar oluyor , fonlar sene sonu kapanışlarına başlamış gözüküyor bu yüzden düzeltme veya satış gelmiyor Aralık 15 den sonra krismis vs de başlar dışarda .
ınfo fonların malını 6 ay önce aldıklarına geri dağıtıyor müzik nerde biterse camda çıt sesi duyulmaz genellik şangırt gibi ses gelir.Biz yine cama taş atanı ararız:)
teknik olarak görüşüm yukarda 10200 aşağıda 9450-9500 çalışırsa bir formasyonumuz var.
hayal sata sata buraya geldik , 1-2 gün geçsin Cevdet beyin son londra çıkarması sonuçları sızarsa piyasaya bir daha bakarız .
SİYAH SANCAK
@siyahsancakx
·
20s
⚫️ Katar Emiri Şeyh Tamim’in İngiltere ziyareti şaşkınlık yarattı;
▪️Kral III. Charles Arapça konuştu.
▪️Şeyh Tamim’i Charles bizzat karşıladı.
▪️Ziyarete Kraliyet ailesi ve David Beckham gibi pek çok ünlü isim karıldı.
▪️Şeyh Tamim İngiltere Parlementosunda. konuşma yaptı.
bize düşen hep belli :)putin çok dalgacı oldu sosyal medyaya bir bak birazda sinirli olduğu konuşuluyor :)
lemur bıtcoinden zengin olmuştur her halde bu seferde olamadıysa adaya veda edip 10 paket sıgara koyup kasnak atsın:)
Küçük adımlarla XBANK ta 16 binlere gideceğiz gibi duruyor
öncesinde 15400 lerde mola verebilir..
ytd
https://invst.ly/17tpzh