Millet havuza, denize girerken yükselcek heralde… Ruhsatına kadar çıktı, yaza oteli açarsınız, daha ne istiyorsunuz????
Yok ya biz kesin bir teste sokulduk. Ben başka bir anlam bulamıyorum artık. 150-160 milyon dolara satılan arsaya, otele bakın…
Printable View
Millet havuza, denize girerken yükselcek heralde… Ruhsatına kadar çıktı, yaza oteli açarsınız, daha ne istiyorsunuz????
Yok ya biz kesin bir teste sokulduk. Ben başka bir anlam bulamıyorum artık. 150-160 milyon dolara satılan arsaya, otele bakın…
Çapsız,beceriksiz,açgözlü,vizyonsuz,artniyetli,mat ematikten anlamayan,kağıdını düşmanı gibi gören bir grup olduğu apaçık ortada.Geçen sene bu zamanlarda 1500 lirayı gören ve ruhsat iptal oldu ve inşaat durduruldu gerekçesiyle %50 değer kaybeden bir senet tüm bu problemler hallolmuş ve otel birkaç aya açılma aşamasına gelinmiş durumdayken hangi bahanelerle buralarda tutulur?Ayrıca 1-Geçen seneki 1500 TL, %50 enflasyonu üzerine koyarsan aynı tutar değil 2-Kayıtlı sermaye tavanın 50 milyondan 2 milyara çıkarılmış ve sadece genel kurul onayı kalmışken (ki açıkça sermayem düşük ve sermaye artışında kullanmak üzere yüksek tutarlı fonlarım var diye de belirtmişlerken).Peki niye hala prim yaptırmıyorlar diye sorarsak büyük ihtimalle kendileri dışında kaptırdıkları ciddi lotlar var onları dökme peşindeler diye düşünüyorum.Yoksa yaklaşık 100 milyon dolar yatırım yapılması planlanan ve 2 adet oteli kapsayan bir şirketin piyasa değeri 150 milyon dolarda olabilir mi?YTD
Ne desek boş.
Bu hisse için sadece bela okuyabiliyorum artık. Yıllardır o kadar hesap kitap, geldiğimiz nokta hep sabit.
Ne istiyorsunuz, daha ne kadar mal alabilirsin piyasadan, ne bekliyorsunuz, delireceğim ya artık.
Borsanın %2.65 arttığı,bedelsiz potansiyeli fazla olan kağıtların ortalama %6-7 prim yaptığı,Koç grubu senetlerinin dahi %4-5 yükseldiği bir günde eksi kapatarak aslında büyük bir ünvanı !!!! hakediyorsun ama...
Sayın projektör çok güzel özetlemiş. Aynı şekilde bahsettiğiniz ünvan ile ilgili hepimizin sanırım ortak bir fikri vardır diye düşünüyorum ve buradan saygılarımızı iletelim.🙂
Ne yaparsan yap o zirveleri göreceğiz ama şuan beklemekten başka çaremiz yok...
Daha ne gibi bir engel olabilir??
Geçen hafta hala başlanmamıştı çalışmaya. Sordum Ali Kemal Bey’e, yuvarlak cevaplar vermeye devam…
Ben 4 senenin ardından sürekli alıcıyım artık.
Şubat ortasında gelen mahkeme kararı ile dönüşü olmayan yola girdik hayırlısı ile.
Tahtacı toplaya toplaya gitmek isteyecektir.
Şansı inşaat yasağının kalktığını duymayan, bilmeyenler, senedi izlemeyenler olabilir.
İyi yolculuklar.
Bu bilgiler yatırım (al-sat) tavsiyesi değildir.