üstadım eksik olma, mümkünse bu formdan hiç bir zaman eksik olma. buralar sensiz olmuyor. bol kazançlar dilerim
Printable View
Estagfurullah hayrani ustadim. Siz de eksik olmayin.
Tahminimce aralik ayi da cok iyi gececek
Ocak ayina allah kerim diyelim...yalniz bu dolar beni cok korkutuyor. 5.85 ustune atarsa bizim icin cok kotu olur. Kisa vadede 6 yi gorur. O durumda ben de dahil herkes fon ve hisseden cikip dolara girer...
Tam tersi dolarin belini 5.65 e kirarlarsa 1 yil daha iflah olmaz biz de 1 yil boyunca fonda devam ederiz.
Döviz uzun vadeli azar azar da olsa yükseliş trendine girerse hangi fonlarda olmak gerekli sayın ustadlar?
Can %5 yapıyor tte bugün sen çıktın diye :kahkah:
vadeli işlemlerde yükseliş pozisyonundan dolayı bir haftadır ciddi atak yapamadı.Endeks aşağı salmaz ise daha yüksek bir oranda olabilir.
SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
TPF nin getirisini şimdiden görmek mümkün mü?
VKY-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arkadaşlar bir iki gündür ppf deyim. Yalnız emin olamadığım hususu bankaya sordum. Net bir cevap veremediler gibi. Halen elimde olan ppf için hafta sonu için (cuma dahil 3 gün) getiri elde edecekmiyim. Bunun oranı internet şubesinde gün gün mü (cumartesi pazar) gösteriliyor. Eft limiti yetersiz olduğundan eft de yapamıyorum. Yoksa paranın bir kısmı orada boşuna bekleyecek. Fonda çok yeniyim kusura bakmayın.