Doğruya doğru marjın daralmasını da günlük oyunculara pek ekmek yedirmek istememeleri olgusuna bağlıyorum.
Printable View
Doğruya doğru marjın daralmasını da günlük oyunculara pek ekmek yedirmek istememeleri olgusuna bağlıyorum.
Kastım piyasa değeri değildi,sinpaş üç yılda 0.33 den 6 ya gitmiş,bizde o kadarı olmasın çok daha mütevazisi olsun yeter.Eğer dediğimiz olursa o zaman bu yazdıklarımızı hatırlar ne günlerdi deriz.Şimdi toplama zamanı.Hele şu oyun da ön hazırlıklar bitsin abrakadabra desinler tavşan şapkadan çıkar herkes şaşar kalır.
Neyse burası bist ,tabi belli de olmaz,para adamlarda yıllarca bekletmeleri de mümkün,yapacak bir şey yok,bizim daha yatarımız çok,cezamız çok tahliye imkanı olmadan müebbet yedik gibi:)))))))))))))
DOHOL X30 dan çıktı diye tabana verdiler. Sanki faaliyeti değişti endeks değişince.:) Onun yerine borcunu zor çeviren FK'sı 50 lerde gezen, üstüste kallavi bedelliler yapıp yatırımcısının anasını ağlatan HEKTS'ı aldılar x30'a; kağıt 4 günde % 30 gitti. Ha, bedelli yaptı da düşmüş müydü, hayır sahipli tahta tam tersi gittikçe gidiyor. Halbuki borcu olduğu yerde duruyor.:) Bu yıl tekrar bedelli yapması gerekecek muhtemelen. Ama millet almak için kuyrukta.:)
Bizim ise nakit zengini, projeleri yok satan şirketimiz sahipsizlikten sürünüyor...Valla ayıp.
Sn. Hkm, stopsuz alım yapmamayı daha önce anlattığım acı tecrübelerle öğrendim ancak stop yaptığım hissenin peşini de bırakmam, sizin tarzınız aslında olması gereken.. bir bilanço var ve gayet güzel.. bilanço gereği hedef fiyata ulaşana kadar maliyet düşürmeye devam etmek.. ama bilanço patronların tuzak parkuruna dönmüş, bir anda abrakadabra kar zarara, zarar kara dönüyor.. bu tahta çok suni sebeplerle düştü, neticede ben bir gün kağıt giderken büyük olasılıkla bir yerden satıp dışarıda kalacağım yüzde 5 yukarıdan yeniden oyuna katılırım ama yüzde 10 lar beni kasar.. en sonunda benden ve trade edenlerden fazla kazanacağınıza inanıyorum. Ben bu adamlardan tırtıklamayı seviyorum, GÖZDE de de trade ediyorum orada bir tavan yakalamıştım sattım çıktım hiç yanıltmadı hala sürünüyor yüzde 10 düşükten yerine koydum. Özellikle gidecek diye adı çıkan hisseler aksine hemen gidemez ama çok çok iyi trade imkanı verirler. Benimkisi bu.. aslen doğru yatırım sizinkisi..