Printable View
Alıntı: Originally Posted by Falcon76 Beklenmedik bir durum olmazsa güzel bir yükseliş olur gibi. +%1,5 +% 2 ler gelebilir. Güzel yükseliş oldu. + % 1,87
Alıntı: Originally Posted by Falcon76 Güzel yükseliş oldu. + % 1,87 evet 105 üzeri olsa idi psikolojik olarak daha iyi olurdu. :)
MAC +%2,81 yapmış. Marmara capital twitter hesabından paylaşmışlar.
Alıntı: Originally Posted by Blueberry MAC +%2,81 yapmış. Marmara capital twitter hesabından paylaşmışlar. Üstat benim için muhteşem bir kapanış oldu.
Alıntı: Originally Posted by Pestilence Üstat benim için muhteşem bir kapanış oldu. Hocam siz satmamış mıydınız fonları?
Bugün de bayağı kazandık. Son kazançlardan sonra bir miktar hisse senedi aldım hatta. :) Kimse kalmamış forumda. :)
Alıntı: Originally Posted by Blueberry Hocam siz satmamış mıydınız fonları? Üstat bugün itibariyle sattım geçen hafta çok büyük yükselişler göremedim. Elimde kalan 9 tane fonu bugün sattım.
Alıntı: Originally Posted by Blueberry Bugün de bayağı kazandık. Son kazançlardan sonra bir miktar hisse senedi aldım hatta. :) Kimse kalmamış forumda. :) Hayırlı olsun bol kazançlar dilerim. Webster üstadı özledim. Kuzuyu yedik ama onsuz yedik 😁😁😁