orası öyle tabi...ama buna da şükür ediyoruz...son bir kaç aydır yatırımcılar bunaldı...hisseyi yeşil görmek de piskolojik olarak yatırımcıyı rahatlatıyor...
Printable View
Sektörle ilgili bir gelişme var mı sn. Keko, Eregli %4.5, Cemts %9 primli hatta tavan Kocaer 53.20'den döndü yine,
Her zaman FED faiz indirdiginde emtiyalar ralliye girer diyordum...dün Amerika enflasyon verileri biraz düşmüş geldi...buda FED in yılın kalan süresinde en az bir defa faiz indirecegini işaret ediyor..piyasa bu durumu algıladı..zaten son aylarda emtiya bazlı hisselerde bir aşağı bir yukarı yaparak toplama sürecine girilmisti..
Dün gelen işaretle bu gün güçlü alışlar geldi sektöre..
Geçmişte yenilenebilir enerji ve yazılım sektörü rallilerini yaşamış idik..bizzat o rallilerde bulunmuştum...şimdi de emtiya rallisi yaklaşıyor...olası bu rallide 3_5 Katlik çıkışlar bekliyorum..
Kısacası metal fırtına yaklaşıyor..bu gün yaşananlar sadece fırtınadan önceki esintidir..bu esintinin anlamını bilmek lazım..
Hayırlısı ile Kocaer ile son bir yıldır bu fırtınaya hazirlik yapıyordum...umarım yelkenlerimiz istediğimiz rüzgarı alır..güzel de bir hikayemiz var...biraz güçlü duruş eski güveni sağlayacaktır..
Cuma kapanış +4% minimum.