Printable View
Baktılar geri alım yok gün içi alanlara verdiler
Alıntı: Originally Posted by spenc Bu kötürüme, haberin üfürüğü iyi gelmez. Gerçek bir ufleyenin kuvvetli nefesi gerek.. ytd Alıntı: Originally Posted by freedım Baktılar geri alım yok gün içi alanlara verdiler Haber iyi ama alıcıları çekmişler gibi, geri almayınca nasıl oluyor kısmıda bu da değil. Ytd
Alıntı: Originally Posted by moza80 çıkmadık candan umut kesilmez iki mum var yılbaşıına Evet senin yılsonu kapanış anket sonucu için 2 mum daha var. Dünde yazdım görünen benden yana, gönlüm senden 😊 Gönül neler istiyor neler. Ytd.
Beski hc halise yi hiç duymadım, bilmiyorum ne desem.
Alıntı: Originally Posted by spenc Beski hc halise yi hiç duymadım, bilmiyorum ne desem. İyi, Halis’e selam söyle; kıvırmasın😉 Al-sat tut değildir
Alıntı: Originally Posted by beski İyi, Halis’e selam söyle; kıvırmasın😉 Al-sat tut değildir 😂😂 Halis kıvırınca oldu Halise desene.. espiri anlayışımi yitirmeye başladım..
Alıntı: Originally Posted by spenc 😂😂 Halis kıvırınca oldu Halise desene.. espiri anlayışımi yitirmeye başladım.. 👍😂 Al-sat tut değildir
Alıntı: Originally Posted by beski 👍😂 Al-sat tut değildir Bu kadar güldük eğlendik tahtacı da umalım gülüp eglenmesin yılbaşı öncesinde.. ytd