Dohol kendi tahtasında mal alıyor Karel'de ise ortak satışı oldu, Dohol nerdeyse zirvede Karel tepeden yarı fiyatında.
Printable View
Hissede nöbetçi tahtacı var. Dün kapanışa 5 milyon lot satış girdi. Gövde gösterisi yapıyor her gün. 10 lira yaptirmazlar hisseyi. Hisseye talep olmaması elini rahatlatıyor. Kim inanır bu hissede bir yıl önce 15 liradan ortak satışı olduğuna.
Dohol İstanbuldaki Trump Tower yatırımında Trump ile ortaktı.Eminim Trump ile ilişkisi devam ediyordur.Dohol'ün birçok şirketi var, Karel bana göre onun geleceği olan en iyi ortaklığı, özellikle şu anda Çin ile ABD nin teknoloji sahasındaki micadelesi göz önüne alındığında.Tamam,Karelin şu anda çip üretiminde dişe dokunur bir etkinliği yok ama göz kamaşrırıcı bir pencere neden açılmasın.Askeri telefon santrallerinde AB savunma sanayi yatırımında neden yer almasın.
Karel 1Ç bilançoda hafif bir süpriz mi yapacak acaba az bir kafayı kaldırdı bu gün.Kükre biraz
Teknoloji şirketleri genel olarak borcu az ama karelin borcu çok...Bu duruma mantık bulamıyorum dohol şirketi aldıktan sonra bilanço hiç düzelmedi bedelliler olmasına rağmen...Bu şekilde borç yatırımcı için olumsuz algı sebebi....
Esasında Dohol pay almadan önce Karel işini borç alarak götürüyordu.Dohol'ün finandal destekle katma değeri daha yüksek işlere girmesini bekliyorum.Şu anda AB nin debasa savunma harcamaları ve ABD-Çin gümrük tarifeleri sebebi ile bir fırsat penceresi aralama imkanı yakalaması gerekir.Dohol burada devreye girmeli.Daichi' nin borsaya açılması ancak böyle bir fırsatı yakalamaları sonrası talep görür.
Bu ne yaa...Ben pembe ufuklar çizdim,Karel nerdeyse devre kesti.İç karışıklıklardan ürktü danırım.
Savunma sanayi hisseleri bugün hareketliyken bizimki yine enkaz, Aselsan çözüm ortağıydı güya.