-
ülkenlerin makroekonomik riski vardir, siyasi risk makroekonomik riskin altinda yer alir
Her seyi siyasete baglamak, bu forumu 1 milim ne ileri, ne de geri götürür
Ancak zaman kaybi ve gereksiz hararet yaratir
Burasi solagan atma yeri degil (en azindan benim icin)
insanlari yaftalama ya da gruplama ayirma ve suclama yeri de degil
isteyen hamas'a sempati duyar, isteyen LGBT'yi destekler, isteyen seriat ister....
istemesine ister de burasi ISCTR forumu, bunlarin hicbirinin yeri burasi degil
Moderatör kibarca defalarca uyardi, hicbir sey degismedi maalesef
Bloklayamadigim icin de maalesef hr seyi okuyorum ve zaman kaybediyorum
su anda bu satirlari yazarken de vakit kaybediyorum
BIST'den hisse aliyorsan, ülkenin makroekonomik riskini de aliyorsun demektir
Herkesin risk algisi da farklidir
Basari ya da basarisizliga giden yol zaten budur: ALGI
neyi nasil algiladigin, coskuyu ya da çöküslerin zamanlamasini görebilme yetenegin
gerisi bos isler
-
👍👏👏👏 Kesinlikle katılıyorum.
-
-
Birkac rehine biraktirilabilirse belki can olur borsaya. Yoksa klasik borsa belirsizligi sevmez. Surec uzadikca da aleyhimize isler propaganda makinasi. Turk pasaportlu Hamas liderleri diye makaleler cikmaya basladi bile. Simsek'in verdigi sozlerle karsi gelecek fonlari kacirir mi bilinmez.
-
Borsadan hayir gelmez biz de icine cekiliyorsak.
Dışişleri: İsrail ordusunun Gazze’nin kuzeyinde yaşayan nüfusun bölgeden çekilmesi yönündeki duyurusu hiçbir şekilde kabul edilemez
-
borclu sirketlerin Allah yardimcisi olsun
-
20 lira olunca para girişi yapma ihtimalini gözden geçireceğim, bazı arkadaşlara duyurulur.. hani ben işi bilmiyorum ya.. bakıyorum bugün hiç yorum yapmıyorlar bu arkadaşlar.. ( arşivci arkadaşlardan bahsediyorum herkes üzerine alınıp bana hücum etmesin yine ):ok: yine yeniden haklı çıkmak beni çok üzmedi, çünkü bazı arkadaşların bir şeyler öğrenmesi için biraz burunlarının sürtülmesi gerekiyor. çünkü hiç bir hisseye duygusal bağlanmadım, karı görünce kafasına vurdum. zaman zaman arkasından baktım ama kısmet dedim. çok da zarar etmişliğim vardır.. tecrübeyi dinlemeyen burnunun dikine giden arkadaşlar artık maliyetine katlanacaklar benimde uyarım buraya kadar..8500 ve üzeri artık bir başka bahara kaldı.. haftaya TCMB en az bakın en az diyorum 500 baz puan daha faizleri yükseltmesini bekliyorum.. ve bu yılbaşına kadar devam edecek diye tahmin ediyorum. ocak 2024 seçim tarihi arası faiz aynı kalır, sonrası tufan.. yatırım tavsiyesi değildir.. yazdıklarım beni bağlar..
-
bu arada malum arkadaş yazdıklarını sonradan siliyor. böyle de bir tarafı var. benim cevaplarım öyle havada kalmış gibi:) canı sağ olsun ya, o da öğrenecek artık bir şeyler büyüklerinden.. ne demiştik.. yaradılanı severiz yaradandan ötürü.. hadi kalın sağlıcakla..