kempo federasyonu bu çok önemli daha öncede aynı paylaşım S kasa merso ile yapılmıştı. TR de kaç tane kempo bilen var acaba? onları da rahat ettirmemiz gerekli ÖTV mi versin bi de adamlar ayıp ediyorsunuz.
Printable View
üstadım fotoyu basınla paylaşan da kendileri çeken adam atmıyor ki sosyal medyaya
benim anlamadığım hiç mi bu işlerden anlayan adamları yok ya da birileri kasıtlı mı yapıyor KK görmemiş eyvallah ama 4 kişiler ayrıca fotoyu çeken 5 ve sayısını bilemediğim basınla ilişkiler grubu bu kadar amatörlük olmamalı bence bi iş var ama çözemiyorum.
MI6 ajanı gibi olduk memlekette kim nereye sızmış belli değil.
bir de katlanmaması normal orası restoran olduğundan müşteriler iftar sonrası namaz kılmak isteyenleri yönlendiriyorlardır. herkese kıble gösteremeyeceğinden aynı anda vakit kısalığından birkaç kişi kılacağından ve mescit olmayıp idari bir oda olduğundan o konu normal bence.
Ben çözdüm , Kemal abinin yanında asist edenler , onların şarkısı var " biz bütün mallar toplandık toplandık tooplandik toplandık "
Bu malları def I hacet edeceksin ki bu problem olmasın .
A be salak herifler artık herşeye bı dikkat etmek gerekmez mi bunu Kemal K. mi düşünsün olmadı Behzat Ç. Mi düşünsün , a be sığırlarım davarlarim.
Ilk başkan olduğunda da ikamet problemiyle oy kullanamamisti , sandığa gidip geri dönmüştü bu tuzakları nasıl yiyorlar hala .
Desidero abi KY olarak durumumuz tam olarak bu
https://youtu.be/0d1hH4aWvn4
son üç günde bu olay sebebiyle 1.3 puan kazanma şansı düşerken rakibinin kazanma olasılığı 1.2 puan arttı