Bu zenciler ayakta namaz kılıyorlar. İmana geldiler diyecem de ayakta kıldıkları için birinin yada birilerinin cenaze namazını kıldıklarıni düşünüyorum.
Printable View
Bu zenciler ayakta namaz kılıyorlar. İmana geldiler diyecem de ayakta kıldıkları için birinin yada birilerinin cenaze namazını kıldıklarıni düşünüyorum.
Angarada ekmek 5 den 7 ye çıkmış ama vatandaşın ayağı alışsın diye geçici süre ile 6.5 tl den satılacakmış
İçimdeki bir ses bugün endekis gırmızı kapatacak deyir
ZAM Haberleri
@ZAMLIHABER
·
1d
Nureddin Nebati'nin bakanlığı döneminde TCMB'nin 199 milyar dolarlık rezerv satışı yaptığı hesaplandı.
Vatandaşa bişey olmaz.
2018 den beri zengine çalıştılar.
Bi 4 senede devleti alinin kasası için çalışırlar.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugun son dakika RTE şimşek bir istişare daha yapabilir eğer evdeki hesap çarşıya uymadıysa net bir para alış verişi yok ortada belki tam olarak açıklama yapmak istemiyor olabilirler .Kıbrıs dönüşü RTE açıklaya bilir kapsamlı olarak , düşüncem sıcak para bulunamadıysa faiz artışı bir tık daha yüksek olabilir mi diye geldi .
emirliklerle yapılan anlaşmada 8 milyar sukuk ve 3,5 milyar exim kredisi topla 11.5 milar dolar sıcak para girişi demek.. 8 milyar dolarlık sukuk earthquake loan olarak nitelendirilmiş, muhtemelen bu para türkiye sigorta üzerinden, deprem parasını kim öder ? sigorta şirketi tabii ki.. tursg 1.3 milyar aktif toplamı olan şirket 8 milyar finansman, bu kağıt daha gider
bir de asset sale diye bi tabir kullanıldı, içinde assetler olan hangi şirketler olabilir.. kle şirketi, speronline, paycell gibi assetleri olan bi şirkete yarar mı ? savunna sanayiinde işbirlikleri zaten belli- aselsana yarar
Türkiyedeki insanlar tl kazanıp euro harcıyorlar...
Bunun farkında değilller...
Hiç bir malı ucuza alamazsın...
o mal kendini döviz bazında günceller...
Ev araba fiyatları en az yılbaşından %50 koydu üstüne...
Daha bir çok şey koydu üstüne...
Bu ülkede ucuza alacagın şey emektir alın teridir...
Emeği sömürerek zenginliğine zenginlik katarsın...
Sızlanılmasın diye Allaha şükretmeyi kaderine razı olmayı dikte edersin...
Onlar şükretmeyi bilecekki senin zenginliğine zarar gelmesin...
100 satır devam ederimde susuyorum...