ABD çökecekmiş.. saçma saçma laflar..
warren buffetin kasasında 300 milyar USD nakit var.. Bu sadece biri..
Tek başına devlet olan adamlar var ABD'de...
sallanırmış,çökermiş..
Bizim millet kıçındaki donuna bakmaz, gider abd ye sallar.. tövbe tövbe
Printable View
Otoriteden güvence almadan kimse 200 k short açamaz...Mabadından kan alırlar.:oleyo:
Depremden sonra taban olması gereken bıst,TAVAN oldu...Sadece bir yönetmelik değişikliği ile.
Kimse bu riske giremez.VARLIK ETKİSİNİN olayı olabilir.
Bunun enflasyona etkisi için; ''sen benim sırtımı kaşı,ben de senin sırtını kaşıyayım...'':)
Gönderi
Yeni gönderileri gör
Sohbet
Ekonomi Manşet
@manset_ekonomi
#MustafaGültepe: Ülke batıyor; yüzde 50 faizle bir ülkenin ayakta kalma şansı yok
https://ekonomimanset.com/tim-baskan...alma-sansi-yok
e nas , kkm yi alkışlıyordunuz ozaman şimdi bunları söylüyorsunuz aynı kişiler yönetiyor.
Mehmet Şimşek: "Özellikle geriye dönük fiyatlama davranışının yüksek olduğu kira ve eğitim grubunda yıllık artışlar enflasyondaki düşüşü sınırlandırıyor"
Bundan sonraki global krizi kamu borçları üzerinden bekliyecem .
ABD bir bok olmaz eski hazine bakanının söylediği gibi ,
Richard Nixon döneminin Hazine Bakanı John Connally, "Dolar bizim paramız ama sizin probleminiz.
Adamlar ona kayyum buna kayyum keseri almışlar Türkiye yi yontuyorlar. Demokrasi önceliği olan yabancı olsam sittin sene gelmem. Dersin ki Cin de demokrasi mi var oraya senelerce yatırım yaptılar niye olmasın. Şimdi yapmıyorlar derim ben de... Demokrasi vb takmayan para sahibi olsam yine gelmem. Para istediğin adamlar Yahudi lobisi.. onlara da kalayi basiyorsun... Sittiredin borsayı ilk gece hakkı gelse bir nane olmaz ülkede. Kalkınmış toplum olamayacağız. Tarikat, mafya vb saçmalıkları altın çağını yaşayan ülke... Zombilesmis toplumla nasıl olacak bu iş anlamadım.
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi