Printable View
Alıntı: Originally Posted by MR&MRS iyi akşamlar hayatım Alıntı: Originally Posted by hayat2000 :) :) :) Günaydın dost Günaydın tenekeci'ler, booool kazançlı bir gün dilerim.
Alıntı: Originally Posted by güccükyatırımcı Günaydın tenekeci'ler, booool kazançlı bir gün dilerim. Sağol sana da küçücük yatırımcı :))
Alıntı: Originally Posted by hayat2000 Sağol sana da küçücük yatırımcı :)) Hocam büyüyünce küçük yatırımcı olacağım.:one:
ne oldu la öyle, birden süpürdüler. benim vermemi beklemiş 2,79 dan verdim çizdi :Sad::vk:
koptu gidiyor bakalım ne olacak ama çok insan döküldü
Alıntı: Originally Posted by bloodsoldier ne oldu la öyle, birden süpürdüler. benim vermemi beklemiş 2,79 dan verdim çizdi :Sad::vk: Ne kadar ve niye verdin ortak ? verdin niye kafanı duvarlara vurursun BORSADA FIRSAT BİTMEZZZZ yeterki senin paran bitmesin.
Alıntı: Originally Posted by güccükyatırımcı Ne kadar ve niye verdin ortak ? verdin niye kafanı duvarlara vurursun BORSADA FIRSAT BİTMEZZZZ yeterki senin paran bitmesin. Rtalb hareketlenecek gibi gördüm ona geçtim SM-A705FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
https://resmim.net/f/25PQdp.jpg