14 deyken korkan varsa bana satsin diyordu kahraman simdi dedihine bak kendini enayi hissetmiyor sanirim böyle yalan konusunca sattiysa simdi satti :))
Printable View
14 deyken korkan varsa bana satsin diyordu kahraman simdi dedihine bak kendini enayi hissetmiyor sanirim böyle yalan konusunca sattiysa simdi satti :))
Şakaklarıma kar mı yağdı ne var
LG-H870 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eğer oyunu kuran tahtayı bozan tekniğe namertlik yapmaz ise 15 lere yol alabilir...yanılma payı oldukça yüksek bu hissede :)
Artiya gecse kapisacaklar hisseyi onu bekliyorlar elinde olanada laf atiyorlar dusucek dusecek diye dusmesi bi gram umrumda degil bekleyecegiz zaten ama biri cikip yalan konusuyor biri cikip bu hafta 10.30 ta kapatir diyor çürümedik ama akbabalar üşüştü basimiza :))
Is yatta goze batan lotlari... oyuncunun dagitmasi gerektigini dusunuyorum... asagi cekerek mi yukari kaldirarak mi bilemiyorum.... birde bugunku dip i oyak 3000 bin satarak gormusuz
GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
fırtına öncesi sessizlik olmasını ummaktan başka yapacak bişi yok galiba....2 haftadır aşağı salındı....bir yerde duracak illaki kademelere bakınca 15 lere gelmesi çok kısa sürer zaten hissenin...YTD
Yay iyi gerildi, bakalım nereye fırlayacak.