karsan ile aynıydık çıkış noktası onunda 1.33 , o şimdi 2 nin üstüne attı tavana gidiyor. Darısı başımıza :)
Printable View
karsan ile aynıydık çıkış noktası onunda 1.33 , o şimdi 2 nin üstüne attı tavana gidiyor. Darısı başımıza :)
Yarın yerli otomobil yapıcak firmayı söyleyecekler ondan olabilir ..
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sabah 1. seansta hisse 1770 de iken yazdım.Birileri twiterde Emkeli yazmış da adı bilge finansmış da ne diyorsa doğru çıkıyor muşda yazdığı her hisse fırlıyormuş da....Sabah ne yazdım böyle işte milletin eline 1770 den verirler 1700 den kimbilir belkide daha aşağılardan da ellerinden alırlar..Nitekim hisse şu an 1710-1720 ben günlükçülerin borsadan temizlenmesini istiyorum...Gerçi çoğuda sıfırlıyor zamanla...Ya kardeşim bir arsa alıyorsun bazen yıllarca bekliyorsun...Bir ev alıyorsun öyle..vb..Hisse alınca neden durmuyorsun...Kumar oynuyorsan varantlar var,foreks var....Ben de bazen bir hisse alırım uzun vadeli düşünürken bir bakarım hisse kısa sürede %10 yaptı...O zaman satarım ..Ekimin 20 sinde Ege seramik aldım ve topicine de yazdım 4200 den ..bugün baktım 4650 olmuş geri gelirken 4620 den verdim..Ama bilanço güzel geldi ...Daha da gidebilir elbette ama kısa sürede oluşan karı cebe atarım...Emkele gelince hisseyi ucuz buluyorum ve bekliyorum...Bilanço rasyoları bozulmadığı sürece de çıkmam...
yine bayıltıcı bir seans daha
Emkeldeki cazibede tam bu zaten.Hissenin ucuz bulunması nedeniyle bazı grupların hisse hareketlendiğinde hisseyi telaffuz etmeleri sonucu tahtaya giren avamı tahta sahibinin silkelemek için tahtada aşağı yukarı testere yaparak devam etmesi.2 li rakamlardan hatta 2.5 tan sonra defter değerlinin üzerine çıktı artık bulaşılmaz diye düşünmeli ki bu gruplar o zaman tahta daha yukarılara gidebilir.
bayıldım ben
Endekse bak bize bak acccık utan yahu..beklentin bitti mi nedir bu saçma sapan hareketler ..
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...ab81ccaf25.jpg
MHA-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.