Dayı biz senin rakibin olmayız. Ben en fazla 50k lot kapasitem vR. Sen 600k.. Acıkla da biz de bıcorba nasıplenelım😀
Printable View
Dayı biz senin rakibin olmayız. Ben en fazla 50k lot kapasitem vR. Sen 600k.. Acıkla da biz de bıcorba nasıplenelım😀
Hedef uzun vade guzel kazandıracak bundan eminız. Sabreden corbayı ıcer. Bu uzun vade nın az cok bilgisi sizde vardır dayı. Bunu net olarak yazmayabıliırsın. Ama Bı subnımınal mesaj olarak yazsan da biz de ona gire hareket etsek.
hahahahaha ben bunu nereden bilebilirim bilsem zaten fuuulllll malda olurum
patron hıssesi bu patron ne isterse o olucak isterse 5 yıl buralarda tutar
hele kendisi yetmiyormuş gibi birde bülent kırımlıyı infonun başına koymuşsa
yorum yapmak zor kırımlı pıyasaların en iyi ılk 5 speğinden biridir
Dayı faydan oldu kesinlikle ama 1.40 sene sonu dedin yuregimi dağladın biz senden en az 4 duymayi bekliyorduk :-) dayi yatirim mantigin cok guzel su elini 3 e böl hep bir parca tl olsun cok mantıklı.
Kırımlı ınfoda henuz Bı hareket cekmedı. O zaman ufak da olsa ınfo dan biraz bulundurmak lazım. Y t d
Dayı tatminkar olmasa da peki diyeyim bari 😊
Ferdi o 3 e bilme olayı uygulayabilene tabi zarar ettirmez bence. Hangi hisse olursa olsun. Alim fırsatı veren hisseye kısmı olarak girip bekle. Dusus devam ederse biraz daha ortalamayı dusur. 3.kademeye pek gelmeden Bı duzeltme mutlaka geliyor. O zaman da kanaatkar olup verece gitsin. Y t d