Yatay borsada %9 düşmekte meziyet. Hemde olumsuz bir haber yokken.Tebrikler tahta yapıcı
Printable View
Yatay borsada %9 düşmekte meziyet. Hemde olumsuz bir haber yokken.Tebrikler tahta yapıcı
Önümüzdeki dönemde kağıt ve karton kullanımının kat be kat artacağı aşikar iken (gerçi şirket hırsız avustuyalılar da şuan. İnşallah bi an önce satarlar, altın değerinde olması gereken!!! ülkemin güzide şirketinden defolup giderler!) Şirketin piyasada ırzına geçen soysuz spek!!! ve hırsız!!! avusturya lıları Tire li birisi (Şirketin kuruluşunu bilirim) olarak bin kez lanetliyorum.
Valla elim gitti 2.98 de, sonra dedim manyak misin olm, bi 11 sene daha mi beklicen, pegasus aldim 26.20 den.
Ittir git TIRE, bi kere yerim ben o kazigi. Ayni ... iki kere yersem, "Fool me once, shame on you. Fool me twice, shame on yo mama". Inkiliz atasozu.
Senelerce 1.20 açıp 1.23 görüp 1.18 kapatan, bist 1 düşünce 3 düşen 1 çıkınca hiç çıkan Tiremiz son 4 ayda hiç görmediğim kadar hızlı hareket ediyor.
Hissenin kontrolü başkasına mı geçti tahtacısı mı değişti acaba...
1 gap bıraktığında şok olduğumuz Tire şimdi her gün gap bırakıyor. Bir değişiklik var ama nedir ?
Böyle bir şirketi senelerce burada bağırmamıza Cimer e ve SPK ya defalarca şikayet etmemize rağmen 1tllerde süründürenler birden niye kendilerine geldiler...
Anlamak güç.