bu da son yazım olsun..inşallah kazanırsnız..bol kazançlar..asla zarara mal vermeyin
Printable View
bu da son yazım olsun..inşallah kazanırsnız..bol kazançlar..asla zarara mal vermeyin
endeks çıkar düşer...ama paranın gideceği yer yok..sürekli borsa da olan başka yere gidemez..ordan oraya gidip gelecek.dunkof un yaptığı bu hareket 32 lere düşürdü..hala düşşün diye bakıyo..ama birileri alınca..mecbur oda alacak..bunun fiyatı şişik değil ucuz 50 üstü olması lazım..hele seneye yıllık bazda 2.4 3.2 arası net kar çıkarırki bu büyüme onu getirecek..ozaman 100 üstü belki 200 lü rakamlara denk gelecek..bunun piyasada lotu da cok az..50 kırıldımı satıcılar bitmiş olacak..uzuncularda olacak mal..kadamaede 100 lot 200 lot olur..
bunda 3 milyon lot sağlam alıcı alsa satıcı biter..diğer leri çakılı mal kıpraşmaz asla
bu hafta 40 üstüne atarsa artık orda kalıcı olur .arz haberi ve sonrasında bedelsiz haberi gelecek.
dunkof cuma günü yüklü banka mallandı..endeksi götürecekler.tahminim..banka ve gıda kağıtları ile yeni ralli hazırlığı var.
Söke un reklamları tvlerde fazlaca dönmeye başladı hadi hayırlısı ...
Benim maliyet düşüktü ana parayı çektim karı hissede bırakıp uzun vadeli hisselerimi tuttuğum hesaba virmanladım uzun yıllar satmam acelem yok güzel hisse düşer çıkar yolunu bulur :)
Diğer kağıtlar 25/30 lardan 40/50 barajını astikca Ulusoy un zaten fiyat olarak düşük kaldı.Bide buna Reklamları dönen Söke un halka arzını eklerseniz iyice ucuz bir fiyatlama olacak gibi...Söke undan şirkete ne kadar para girecek.Bu bünyeyi daha güçlü hale getirecek.İste öylesine yazdım.Yaniliyor olabilirim.Sizde inceleyin hatta yorum katın derim.Bol şans herkese
CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.