Printable View
Alıntı: Originally Posted by akcay short için hala geç değil... sabahtan bu yana bu üçüncü yazışım... sabah 1,320 de yazdım öğlen 1,310 da yazdım... şimdide 1,305 de yazıyorum... 1,19X beri yazdın hatta evet..
Cumb0 Jet...
Alıntı: Originally Posted by Kartaymaz Faizin %14 lerde stopajın %5 olduğu dönemde büyük para ile hissede kalınırmı,sence?(faizin fk.sı 7.77) :cool: YTD Kredi faizleri 20 gün öncesinde %19 cıvarlarında idi. YTD
Alıntı: Originally Posted by Kartaymaz Kredi faizleri 20 gün öncesinde %19 cıvarlarında idi. YTD Mevduata 11.75 veren, kredi faizine 19,x isteyen bankacı çalışana siz tefecimisin deyince hafif 1 tebessüm etti.(%66 KAR MARJI PARADA OLURMU HİÇ?) YTD
patır patır devre yiyor kağıtlar.......
Alıntı: Originally Posted by Kartaymaz Mevduata 11.75 veren, kredi faizine 19,x isteyen bankacı çalışana siz tefecimisin deyince hafif 1 tebessüm etti.(%66 KAR MARJI PARADA OLURMU HİÇ?) YTD Peki,bazı bankalar vurgun peşinde ama bu ne kadar sürdürebilinir? YTD
Alıntı: Originally Posted by akcay short için hala geç değil... sabahtan bu yana bu üçüncü yazışım... sabah 1,320 de yazdım öğlen 1,310 da yazdım... şimdide 1,305 de yazıyorum... seni tebrik ediyorum sevgili ayucığım iyi tredeler bol kazançlar :oleyo:
Saatlik bist30 https://i.hizliresim.com/OeWdWg.png