Isiniyorsa problem yok da. Ya isinmiyorsa:he:
Printable View
Bundan sonra bizim borsada bazı şeyler değişene kadar 3 ay orta vade 6 ay uzun vade ben bu stratejimi uyguyalı çok oldu.Gelelim siyasete bence Bahçeliyi Apo çıkışı ile terste bıraktılar bu kayyum atamaları ile , iç siyasette karışıcak gibi bu yüzden en küçük yukarı hareket satış olarak kullanılıyor.
Farketmez ki yemişim apo yu... O konuyu buna bağla , diğerini ötekine... Bitmez ki... Adaletli mi değil mi ona bakmak gerekir. Apo hayır demiş kandil bunu demiş ona göre ben de bunu yapıyorum diye kendi vatandasini ezerek olmaz ki... Adam bana kıl olsa idam ettirse ne olacak? İdam cezası yok deme çünkü yasa takan yok. Beni koruyacak birşey yok ki... Fetoş ta aynısını yapardı.
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
siyasi görüşleri sonra okuyacağım
spot düşüncem :
BOFA'nın yanında satıcı yok... tek kendi satıcı... herkeş ALICI
bu tip durumlarda, biz hüstadlar :oleyo: şunu bekleriz
hiç almamış gibi satarlar...
hiç satmamış gibi alırlar :one:
Özgür hala yerel seçim sarhoşluğunda ağzından çıkacakları heyecanlanmadan 2 kere düşünücen doğru yerde doğru zamanda kendini ifade edemezsen bu duruma düşersin ama aklı selim kişiler uyarmışki bu işlerin bu Ak parti ile böyle yürümeyeceğini anladı son olan olaylardan sonra.
yeni oturduğum üçün alamadım ama
1008xxx lerden herkeş lönk mü ? :drunk:
O iş öyle değil bana göre 2007 milliyetçi bir parti lideri ip atıp asın denilen teröristi bugun muhatap alıp mecliste gelsin konuşsun dedirtiyorsan arkasından bunlar teröristlerle konuşmuş vs vs vs iddialarla kayyum atamaları yaparsan bu iş kime yarar bak milletin içinde olan kişilerden RTE teröristlere aman vermedi diye konuşanlar var oyun büyük burada bazı siyasi partiler milliyetçilikle dizayn edilmeye çalışıla bilirler.
mhp den ayrılanların iyi parti ile dizaynı gibi şimdi bu ok Yavuz beyin partisi üzerine olabilir kamu oyu desteği gelirse