selamlar freedım. şimdi kordsta free fall yapıyor :)
20-11-2018, 14:49
freedım
Alıntı:
Originally Posted by NSHYDN
selamlar freedım. şimdi kordsta free fall yapıyor :)
güneş balçıkla sıvanmaz iyi firma ama maalesef bu hareketin olacağını öngörmüştüm genelde grafikler geçmiş ile kendini tekrar eder.
20-11-2018, 14:49
spenc
Alıntı:
Originally Posted by poem
Çok güzel...
Sn Poem eski taktikler devam önce ceo açıklama yapıyor sonra hisse düşüyor. Bazende tam tersi olduğu zamanlar olmuştur. Tavsiye değil tabi. Hayde bakalım tahtaci ben sözümde durdum, sıra sende :) ytd.
20-11-2018, 15:01
NSHYDN
Alıntı:
Originally Posted by freedım
güneş balçıkla sıvanmaz iyi firma ama maalesef bu hareketin olacağını öngörmüştüm genelde grafikler geçmiş ile kendini tekrar eder.
yani katılıyorum bu düzeltme gerekli idi.
20-11-2018, 15:07
spenc
Alıntı:
yani katılıyorum bu düzeltme gerekli idi.
Goz gore göre neden böyle birşey yaptın yine. Tango da da söylemiştim ta o zaman hatirlarsan. :( tavsiyesiz tabi.
20-11-2018, 15:31
ASAP
Alıntı:
Originally Posted by ASAP
Agustos düzeltmesi Fibo 38,2' den dönmüş, yaklaşık zirveden %20 lik bir geri çekilme sonrası.
Son zirvedenin F 38.2 si 9.82TL.
Kötü senaryolar için henüz erken. Ancak günlük grafikte son 5 barı içeren minör bir düşüş trendi oluştuğunu da göz ardı etmemek lazım.
Şahsi fikrim, Ağustos zirvesinin altına ineceğini hiç sanmam. 9.22-9,38 bişeyler beğensin kendine paşamızın niyeti çok bozuksa.
Alıntı:
dalasım var buralardan. ASAP bi teknik patlatsa
Şahsi fikrimi yazmıştım dostum gerilerde. Son iki gündür grafik bakamadım. Ama Kordsa bu...
20-11-2018, 15:42
poem
Sn spenc aşağıda bizim gibi ‘Ayı’ lar varken daha çook mal kaptırırlar. CEO her gün konuşmalı bence :)
20-11-2018, 15:47
NSHYDN
Alıntı:
Originally Posted by spenc
Goz gore göre neden böyle birşey yaptın yine. Tango da da söylemiştim ta o zaman hatirlarsan. :( tavsiyesiz tabi.