İstediklerinin birçoğu olmadığı için büyük ihtimal itiraz edecekler
sonra gene 1 sene bekleriz...
Printable View
İstediklerinin birçoğu olmadığı için büyük ihtimal itiraz edecekler
sonra gene 1 sene bekleriz...
evet dostlar kesinlikle öyle yapmak lazım...kısmı bir imar çıkması bile mipaza çok şey katacak...umarım olumlu haberler gelir...gerçi imar işlerinden anlayan biri olsaydı tam olarak ne karar verildiğini bize söyleyebilirdi...ama ne yazık ki ben de dahil bu konular hakkında bilgi sahibi değiliz...
belediyede imar işleri ile uğraşan bir dostu olan birisinden yardım almak lazım galiba...:)
sanırım haber var diye atlayanların eline verdi
ilk görüntü o...
iyi bişey olsaydı o kadar tarla vasıflı yer , şirketlerin birçok analizcileri var onlar seyrediyorlar..adam orya gökdelenler, evler, avm dikmedikten sonra ne anlamı var..benim fikrimi sorarsanız bu arsayı doğan nasıl olsa çiftlik arazisi değilmi..büyük baş hayvan toplayıp etçilik, sütçülüğe soyunsun..nasıl olsa ahır yapmaya devlet desteği var..banvit gibi başlasın işe o banvitse burda mipa et olur..
Araziyken bile her yıl yıl sonu değerlemede milyonlarca değerlenen bir yerdi. İmar çıktı, arsa konumuna geçti, artık durdurulamaz bence. Bilinçli bir baskılama var.
3,10 liraya sadece imar ihtimaliyle çıktı. Sonra çıkmadı diye baya düştü mipaz. Şimdi de baskılanıyor, derinlikten belli. Bir günlük değil üst üste günlerce yolu var bence. Üstelik son aydayız. Aralık biçtikten sonra da 2016 son çeyrek var. İmarlı haliyle milyonlarca lira zarardan bir çeyrekte milyonlarca lira kara geçecek.
Şimdi 1,6x lardan mallana mallana buraya getirenler hala mallanmak istiyorlar. Yataya sarmış olsaydı kimse malını kaptırmazdı. Mesela 3,10 dan 2,40 a düşmüş ve 2,40 tan yataya sarmış olsaydı, basıl olursa olsun en küçÜk bir imar ile o kağıttan kimse 2,40 lardan dökülmezdi.
Ama 1,7 ye düşürdüler. Şimdi de baskı kurarak 1,7 den 2,3 a zaten bu imar için geldi ortamı oluşturuyorlar. Herkesin kendi kararı ama artık somut bir imar adımı da varke, artık hükümet aydın doğana ömüzüdeki yıl seçimler de gelmeden başka kıyaklar da geçecektir ve mipaz baya baya yükselecektir diye düşünüyorum. Döke döke baskı kurup mal toplaya toplaya gidecek gibi görünüyor derinlikten. Bakalım
Ytd
temel analiz hoca vardı burada birzamanlar
kağıt 60krşlarda iken hep derdi arsa aldım unuttum diye
ankarada olmasına rağmen çok sık gidip arsaları incelerdi
o olsa bilgilendirici bir yorum yazardı ama
2,80 lerde sattı çıktı sanırım...