kara vicdanlı kağaıt
Printable View
kara vicdanlı kağaıt
Beni bile spek yaptilar.. daha söze gerek yok .temkinli olsun insanlar diye yorum sıkıştırıyoruz hemen linç etme uğraşı.. spek işi gücü yok günlük 10 bin karın peşine düşçek .. ayrıca ilginçtir kağıt uçtu uçucak 5 olcak 10 olacak diyen arkadaşlar nedense " spek " damgası yemiyor? .. gerçekten enterasan bi yatırımcı kitlesi mevcut bu başlıkta.. benim elimde hisse var uzun vadeli satmıycam diyorum kağıdı düşürmek istiyor diyorlar :))
Bugün Erciyas ı aradım birleşme ile ilgili yatırım danışmanı veya birleşme ile ilgili soru sormak için ilgili kişiyi bir türlü konuşamadık, yarın yine arayacağım fakat arayıpta görüşebilen oldumu, Erciyas daki yetkili kişi ile birleşmeye dair.
Sayin @Vegas3,
yetkili kisiye ulassaniz dahi emin olun bir bilgi vermekten kacinacaklar dir. Keza icsel bilgi oldugu icin manipulassyona neden olma olasiligi vardir.
Yinede kendi adima emkleriniz icin tesekkur ederim.
Net bir ifadede bulunmasalarda yaklasim tarzlari bile bir sey ifade edebilir... Ama ayni zamanda da yaniltabilir....
bekleyip görmekten baska care yok malesef....
Sayin patates2030,
affiniza siginarak yaziyorum...
patatesi cok seviyor olabilirsiniz... kendi icinde bir güzel sebze türüdür....
yalnız bir forum niki olarak pek hisabetli bir secim olmadigini belirtmek isterim.....
Lütfen yanlis anlamayin...
Insanlar isimleri cisimler ve giydikleri ile degerlendirmek dogru degil buna kesinlikle katiliyorum....
Malesef söyle bir gercek var ki ;
ister istemez ilk izlenim cok önem tasiyor....
Neyse....
corbada benimde tuzum olsun dedim ama velhasil kendi söyledigimle celismeden kisa keseyim...
bir kusur eyledi isem veya istemeyerek birisinin kalbini kirdiysam pesinen özür dilerim....
insallah hepimiz gönlündeki kar ve kazanca ulasir....
haneniz berekeli olsun ortaklar...
1 işçi bu hisseyi 6 ay da 1.5 dan 3 yaparsa , 2 işçi 1 ay da bu hisseyi 5-6 yapar.. bize böyle verdiler eğitimi yapacak bişey yok .. irdeleme 0..
sizin kadar grafikleri okuyamadığım için , bu kadar emin ve yönlendirici yorum yapmıyorum..temkinli olun diyorum kendi durumumu anlattım, insanlara 1 ayda bu hisse 2 katı olacak demiyorum..kimse tüm parasıyla tek bir hisseye umut bağlamasın.. Bilanço okusunlar sadece kar eden şirketler güvenli limandır ..
Hiç özre gerek yok ben her eleştiriye açığım.yanlış da yazabilirim, hata bize mahsus, kişisel hakaret etmeyelim burda yeterki. maksat deneyimlerimizi , şirket ile ilgili iyi kötü haberleri paylaşmak .Önyargıları kırmak için severim böyle nickleri .. inşallah kazançlı çıkarız hepimiz .