kırımlı infoya geldi diye infoyumu götürür yukarı sence
ağanın yönettiği fon var onları yönettirir infoyu aracı kurum yapar
benim yazımdan başka şeyler çıkarma lütfen
Printable View
buluttan nem kapıyorsunuz hemen :kahkah:
dolar 5.99 kaynak matrıx 6 üstüne atmamalı
Patron hissesinde tek karar vericinin patron olduğu görüşüne katılıyorum dayı bey.. bu noktada yüzde bilmem kaçının ky da olup olmadığının hiç bir önemi yok..
önemli olan şey şirketin açıklayacağı karı hesaplayabilmek.. borsadaki yatırımcıların temel güdüsü ise karlı şirketlere yatırım yapabilmektir.. bu şirketin karının belirlenmesi patronun s.. nin keyfine kalmış bir durumdur.. ideas ve seykm deki manipülasyonlarıyla karı istediği gibi ayarlayarak hedefin fiyatıyla oynayıp trade yapıyor.. ideas ve seykm in fiyat hareketlerini gözlemlemeden ve faaliyet raporunu dikkatle okumadan grafik mrafik gibi
Saçmalıklarla tahminde bulunmaya çalışmak bu tür hisselerde adamı boşa düşürür..
Faaliyet raporunu dikkatle okumadan 20 milyonu geçen paranın şirket alımından ziyade portföy yatırımlarında değerlendirildiğini gözden kaçırırsınız.. 6 aylıktaki karı tahmin etmek istiyorsanız bu portföy yatırımlarının hangi hisselere yapıldığını öğrenmeye bakın.. hedefin fiyatının ne olacağının işaretini görürsünüz.. ky ne kadar mal varmış ne kadar yokmuş gibi içi boş işlerle uğraşmanın manası yok
Hedefte 1. Ve 2.kademelerı doldurdum. Yarın duserse 3.kademeye gececegım. Ama yarından umıtlıyım. Ytd
Sayın hans cok iyi karlar edip dusen hisseler yada zarar yazıp tavana giden de oluyo.
hıkaye lazım h/İ/K/A/Y/E
Hikaye de aganın ışi. Soyle marka degerı olan Bı firma alsa. Sonra holding olsa. VS vs.. Ytd