yabancı okadar satıgına göre demekki bir bildikleri varmış.
Printable View
yabancı okadar satıgına göre demekki bir bildikleri varmış.
Şaka yapıyorum ciddiye aldın...:)
altta 1.30 1.40 lar
onun altı da 0.8 0.9 kuruşlar
Zaten oraları görürsek toplaması 4-5 seneyi bulur..
2.30 iken 1.80 1.60 lardan bahseden bi ben vardım..
Umarım bu öngörülerim de tutmaz..:(
Umarım bu 1.60 altına sarkmalar ayı tuzağı olarak kalsın..
orta uzun bekleyebilecekler için mükemmel maliyetler buralar.patron çıldırdı.destekleri zorluyor.bakalım ne kadar daha mal boşaltacak.vade sorunu olmayan kredi ile işi olmayanlar dikkate alsın lütfen.hadi bakalım ne olacak.....
Bir gün illaki hak edilen yerlere tüm hisseler gelir ama ona kalp ve ömür dayanırmı bilinmez .
Sayın Gundwane,
Malı bu kadar kıymetli yada kıymete binecek, ozaman açmasın borsaya zaten borsadaysa çıksın gitsin
Örneğin A101 ceo su canlı yayında borsaya açılmayacaklarını, bütün ortakların amacının daha da büyümek ve sektörde bir numara olmak olduğunu söyledi.
Yapıkredi nin amacı ne? sorusunun cevabı ky yi yolmakmıdır cevabı oluştu. Bunu bırakmalı ve sektöründe bankacılık oynamalı, ozaman gerisi gelir zaten hakettiği yere kendiliğinden gelir aski durum art niyet doludur
Kusura bakmayınız ama bu bana teselli için bahane gibi geliyor artık, dışardaki malı saymıyorlar
G3221 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Birde oraya geldiğinde senin maliyet üzerinden (maliyet+fırsat maliyeti) karın nice olur??
2.50 maliyeti olan adamın 4 sene sonra maliyeti 5tl nin üzerinde dir zaten..
1.50 lerde harekete başlasa hisse gidip gidebileceği yerde max 5-6 tl ler zaten..
Borsada zamanlamayı analize koymazsa kar yazamazsın..