Printable View
Alıntı: Originally Posted by Webster Ustadim sunu yazmayi unutmusuz Sizden cok sey ogrendim tsklr Estağfurullah, ne demek. Kıymetinizi bilen biliyor.
Alıntı: Originally Posted by Webster Nedenki Tam 5.68 gormustu neden costu bu dolar pasam? Cumhurbaşkanının ABD gezisi ile ilgili haberler çıktı, biraz olumsuz gibi. Ondan kaynaklı kıpırdama.
Alıntı: Originally Posted by myfinans Cumhurbaşkanının ABD gezisi ile ilgili haberler çıktı, biraz olumsuz gibi. Ondan kaynaklı kıpırdama. Halkbank davasi olabilir mi sizce?
Alıntı: Originally Posted by Webster Ne sporu aslan O slim fit 50 beden takımlara girmek kolay mi
Alıntı: Originally Posted by Webster Halkbank davasi olabilir mi sizce? Baba webciğini uyardı ama daha seans kapanmadan dikkat et içerde kalma diye :kmk:
Alıntı: Originally Posted by aydinc O slim fit 50 beden takımlara girmek kolay mi Aydinim daha oncede soyledim Boyuna gore 50 benden cok 48 e girmelisin Calis biraz daha
Alıntı: Originally Posted by aydinc Baba webciğini uyardı ama daha seans kapanmadan dikkat et içerde kalma diye :kmk: Hasan abi diyeceksin diye kac defa uyaracam seni Sonra neden savasiyoruz diye soruyorsun En son sovecem medwig geregini yapacak
Alıntı: Originally Posted by Webster Aydinim daha oncede soyledim Boyuna gore 50 benden cok 48 e girmelisin Calis biraz daha Şu bira kitlerine alım sınırı getirmişler 40 takla attım 3 kit icin Üstüne fiyatlara bindirmisler Üstüne hiçbir koşulda bedeva kargo yok