Printable View
Alıntı: Originally Posted by cumartesi71 Döviz kurunu neden dahil etmişler onu da anlamadım.Neticede "money is money" değil mi? Degil, Kayseri'de farkli..:)
Alıntı: Originally Posted by DeliKAN Kendimi riske atıp size anlık kur değeri bildiriyorum. :( Eğer beni içeri atarlarsa, hapise ziyaretime gelin. Bi de forumcak aranızda para toplayın, şu aşağıdaki listede olanları getirin gelirken. :he: - Temiz çamaşır, .. 3 don, .. iki atlet. - Luppo... cola.. 2,5 litrelik. - Plastik huni, .. mavi renkli, .. 3 numara. :oleyo: Ben ne mok yiyim dün tradinwview de dolar 9,20 diye grafik attık anasını satım akşamına tebliğ yayınlandı. Kaldırsam kaldramıyorumda grafiği
Alıntı: Originally Posted by Objektif Buyrun bununla ilgili malum şahısın bir zamanlar söylediklerini dinleyin: https://mobile.twitter.com/politikal...48019347931136
Alıntı: Originally Posted by stonhand Ben ne mok yiyim dün tradinwview de dolar 9,20 diye grafik attık anasını satım akşamına tebliğ yayınlandı. Kaldırsam kaldramıyorumda grafiği Ooo.. senin durumun daha kötüymüş. :he: 3 don, 2 atlet yetmez sana. :oleyo:
Alıntı: Originally Posted by DeliKAN Ooo.. senin durumun daha kötüymüş. :he: 3 don, 2 atlet yetmez sana. :oleyo: içerde bir rus birde dujjj isterim
Alıntı: Originally Posted by stonhand içerde bir rus birde dujjj isterim 100 dolar daha verejeen o zaman. :he:
Ffüs 7.098 Tfüs 62 Usdtry bilmiyom, bu ne ki. :oleyo:
Alıntı: Originally Posted by SmuraY Bence topic ismini direkt değiştirin. Adı yeter herkesi götürmeye. Dolar mı? O da ne? Yeni isim olabilir.