Bucım'e sahip olan çemtaşa da sahip olmuş olmuyor mu?.Mantıklı bir alışverişe benzemiyor.
Printable View
Burada aldım sattım diyenler beni ilgilendirmiyor bunlara itibar edip elimizdeki malı satacak kadar acemi borsacı değilim beni bir tek kişi ilgilendirir oda İsmail TARMAN , akıl var mantık var İrfan bey destur almadan satış yapmasına imkan yok, adam yıllardır ky yatırımcının elindeki 3-5 lotu almak için yapmadığı entrika kalmadı 350,000 lotu burada yazan 3-5 kişiye mi kaptıracak :kmk: Şuan kademelerdeki yazılanlara bakıp aldanmayın adam o kadar bezdirmiş ki yeni yatırımcıların gelmeyeceğini biliyor, Film devam ediyor sabırla filmin sonunu bekleyeceğim oda İsmail TARMAN' nın satması o zaman THE END:kahkah:
'' Yatırım Tavsiyesi Değildir ''
1 lot bucim sahibi olan aynı zamanda 0.58 lot çemtaş sahibi dolaylı olarak.yani 1 lot bucim içinde 0.58x 6.68=3.88 tl çemtaş. GERİYE KALAN 82 KURUŞ İÇİNDE BURSA ÇİMENTO ,BURSA BETON VE RODA LİMANI VAR.
Bucim sattığında payı küçük de olsa y k üyesi olduğu için bildirim yapmak zorunda .fakat çemtaş aldığını pay oranı yüzde 5 i geçmeden bildirim zorunluluğu yok.işgüzarlık olsun diye yada yönlendirme maksadı ile bildirim yapmış olabilir.YADA BEN SATIYORUM SİZDE SATIN DEMEK İSTİYOR.
İrfan Bey bile bezdi sattı hisseleri.