Bugunde bilgeler sicti tahtaya.
Printable View
Bugunde bilgeler sicti tahtaya.
bu bilge finans bir hisseyi çizdimi hisse uçar giderdi. spek iyi direndi anlaşılan. bugünkü düşüşün temel sebebini bilgenin takipçilerinin stop yapması diye düşünüyorum. bir de bu bilgenin takipçilerinin garip bir alışkanlıkları var hisse 1 2 günde yüzde 20 yapmazsa hisseden çıkıyorlar, yani beklemek falan yok adamlarda. tamamen buna bağlıyorum. sabırla bekleyenlerin yeridir borsa. al-sat yaparak para kazanılmaz. YTD
Bugün resmen 1740 direnci kırılacak havasını yaratıp 1770 i göstererek boğa tuzağı ile milleti çektiler ve günlükçüleri perişan ettiler tabi bizim de kaırmızı azalttılar...Böyle yüksek işlem hacmiyle düşmesi düşündürücü..Ben şahsen günlükçülerin malları için 1700-1680 de sepet açarlar düşünmüştüm..Oranın altına da kayması acaba gelecek karı bilen sahiplerinin satışları mı düşündürüyor....Kar düşük gelirse bunu kullanıp 3-4 ay gibi bir süreçte tekrar düşükten toplama avantajları var...1900 den beri sahiplerinin satışı ile başlayan düşüş bu seviyeden toparlanmasa tekrar 3-4 ay gibi bir süreçte daha düşük fiyattan toplama avantajını yakaladı hüsso ağa...ama kar 1.5 mil üstü gelirse hisseye talep artar..1 milyon altı gelirse hüsso ağaya tekrar ucuz toplama ortamını yaratır..
Dün yazdığım gibi yine aynı oyun al 1.65 1.66 sat 1.73 olan küçük yatırımcıya oluyor ha şimdi dödü ha şimdi dönecek derken hep zarar .bende artık adamlarla alıp onlarla satıyorum yarın 1.64 den toplarlar yine yukarı tatlı para
teknik oalrak ikili dip ve onay görüntüsü var, ama stop rakamıonız kesinlikle her an devrede olsun, ne olur ne olmazEk 9974
1.61-2.31 bandı yeni bir band grafiğe göre.Orayı işleyecek.