geriye dönük bakmadım, direk daldım.
faiz de faiz...bu iş de can sıkmaya başladı, sanki reel getiri var da ortada yatarak para kazanılıyormuş...
Printable View
borsada dolarda kaybeden gelip burada içini döker 8 yıldır buradayım bu kural hiç değişmedi :) ama borsa dolar yükseldi mi nobel ödüllü ekonomist edasıyla buraya gelip paranız eriyor sizin için üzülüyorum derler :) bu arkadaş da dolar başlığında ne uğraşıyorsun enflasyonla iktisatla ekonomiyle para bas kurtul diye akıl veriyordu :)
Faizci insanlar faizi garanti görüp risk almıyor az ama temiz kazanıyor dolar $7 euro €8 gördügunde dolar ve eurocular faizcilerle eğlenmeyi biliyordunuz O zaman sizin yılda aldığınız parayı çıkardık diye şimdi kurlar duragan ilerleyince faizciler yattıgı yerden kazanıyor oldu.
Yazan oldumu bilmiyorum ama ing bugun 50 baz dusurdu. Gunceli 20+2 dir.
Erken sevinme. kendi aralarında kavga başladı bak nolmuş.
Son dakika: AKP’den 3600 ek gösterge ile ilgili farklı açıklamalar
AKP Grup Başkanvekili Bülent Turan 3600 ek gösterge talebiyle ilgili Meclis takvimi uygun olursa seçimden önce çıkarılacak. dedi.
Bu açıklamadan dakikalar sonra konuşan bir diğer AKP Grup Başkanvekili Mehmet Muş ise 3600 ek göstergenin alelacele seçim öncesi getirilmesini etik olarak doğru bulmuyoruz.dedi.
2 grup başkan vekili farklı açıklama yapıyor. hangisine inanalım.
kamyon arkası yazı ile cevap
Kıskanma çalış, sende bu hayata alış
Faizci de kazanamıyor. Enflasyon kaç, faiz kaç bir bak. Faizci dediğin insan ; kazandığı parayı çar çur etmeyen, özel zevklerinden feragat ederek biriktiren insandır. Onun birikimini kredi olarak kullanarak üretim yapanlar , istihdam sağlayanlar teşekkür ediyor.
Bu ülkede Bakarak ! para kazananlara takıl bence.