Eksiye girerse şaşırmam. Gerçi bi önemi de kalmadı.Ytd.
Printable View
Eksiye girerse şaşırmam. Gerçi bi önemi de kalmadı.Ytd.
İlk başta belirtmek isterim ki hisse çıkar mı çıkabilir (uzayada gidebilir yerin dibinede gidebilir). Ancak ben uzun zamandır bu hissedeyim ve her seferinde adamlar bunu yapıyor. eğer ben her seferinde eşeklik yapmayıp al-sat yapıp hisseyle yola devam etseydim baya baya pörtföyü katlamıştım. ancak gel gör ki durduğum yerde saymaya devam ediyorum. Benim sitemim foruma belli maksatı olan kişilerin gelip uçacak kaçacak tarzı yorumlar yapıp sonra ortadan toz olmaları, aksi yorum yaptığım zamanda tepki çekmem, demem o ki arkadaşlar dikkatli olun gaza gelmeyin.
Kapanışa 1 dk kala 3.27 den satınca bir de baktım hemen 4 kademe fırlamış.resmen spek tarafından izleniyorum
2.7 den verdik 17:59 da 3.3 dan kapadı kafayı yememek elde değil.En uyuz olduğumda böyle bir hareketi yapacağını adım gibi biliyor olmam
Hocam Tahtada Adamlar ayar çekiyorlar günlükçü Trade çi düdüklüyorlar Son günlerde çoğu hissede olan bu .. A - kurumu 1m+ alım yaparken B ve varsa C , D Kurumu Alınan Lot kadar yada daha fazla satışa yükleniyorlar zaten tepesini doruğunu biliyorlar ********ler -.- YFAS +1,5 m alımda idi Yapıkredi anında en tepeden başladı basmaya 400+ Ardından Marbas , Şeker geldi Takaslarda bi görücez 2 gün sonra YFAS 'daki hisse puf olmuş -.- Yüksek ihitimal şuanda virmanlamıştır bile hatta bu işi utanmadan gün içi alıp sattıran İNVESTAZ ile GEDİK de var bunlar utanmadan anlık virmanlıyor sattıkça :D Neyse sonuç itibari ile 3.20 üzerinde şuan için iyi durumda hayırlısı..
Aynı grup aynı hareketler bakalım bu sefer 5.40 üzeri ne kadar götüreceksiniz.Biz buradayız ve satmıyoruz.katar ortaklık unutturuldu heran tekrar gündeme gelmesi muhtemel...Dolar bazlı bayağı ucuzladın...
ytd.