Bu dolar alim satimi da pis is bankadan alirken zaten direk zarar ediyorsun
Bundan sonra Forexte yapacam. 1.10 kaldiracli hesap kullanacam
Printable View
Tfx güzel. Alım satım emirleride güzel işliyor. Vergi dahil arada 2 kuruş fark oluyor genelde. Hem 5 24 açık olması avantaj
MI MAX cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Resesyonu ortaya koyan veriler başka...
teknik resesyondan çıkılıyor denilen veriler başka...
sürekli algı operasyonu var, ancak çarşı pazar tersini haykırıyor...memleket yangın yerine dönmüş...bunlar itfaiye arabasıyla seçim propagandası yapma peşindeler...
Ödenecek bedel ağırlaşıyor..
YTD
2019 ilk çeyrekte ekonomi yüzde 2,6 küçüldü. Enflasyon da yüzde 19,5 olduğuna göre slumpflasyon devam ediyor.
Mahfi Egilmez
-----------------------
Resesyonda neymis.
Bloomberg HT'ye giriyorsun, ilk manset: «Turkiye ilk ceyrekte %1.3 buyuyerek teknik resesyondan cikti.»
Maalesef gidisatimiz iyi degil, duzelme de yok. Kuculduk iste %2.6, niye inkar ediyorsun, hali altina itiyorsun problemleri? Problemleri ortbas ederek mi cozecegiz?
Dun yargi reformu aciklandi, inanan kisi sayisi kendi kitlesi ile sinirli kaliyor. TV'de muhalif konusan bir adam kalmadi. Muhalifi gectim, bilimsel/teknik verilerle konusan adam bile kalmadi. Uzucu.
https://www.yenicaggazetesi.com.tr/t...di-236400h.htm
2018: ilk çeyrek cari fiyatlar dolar olarak: 206 milyar 819 milyon dolar bir öncekine göre % 7,4 BÜYÜMÜŞ..idi...
2019:ilk çeyrek :170 milyar 364 milyon dolar bir öncekine göre % 2,6 KÜÇÜLMÜŞ yani EKSİ....
Büyüme rakamları bir önceki yılın aynı dönemine göre hesaplanır, dolayısıyla bir önceki çeyreğe bakılarak yorum yapmak doğru değil. Özellikle ekonomi haberi yapan mecralar dikkatli olmalı. Piyasayı yanıltmamalı.
EMRE ALKIN
Dolar 6.25 lere gelsin kimse kalmaz bu düşüşten sonra diye düşünüyorum herkes faizde bekler artık bizim son maliyet burdan olması lazımdı gittik 25 kuruş yukardan yaptık :)