alka neden hareketlendi?
alkanın %80i alkim e ait
alkanın pd 172m$
alkim pd 161m$
bu hesapta bir yanlışlık var
Printable View
alka neden hareketlendi?
alkanın %80i alkim e ait
alkanın pd 172m$
alkim pd 161m$
bu hesapta bir yanlışlık var
Sn. Blade bu yanlışlık bir ara isctr / sise de vardı düzeldi , aefes / ccola arasında halen devam ediyor bildiğim kadarı ile alkim alkayı en az ikiye katlaması süpriz olmaz diye düşünüyorum bakalım buralardayız ne zaman olacak yada olacak mı?
SM-A536E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dudu abimin üstteki mesajını alıntılamak istemiştim.
Abi selamlar. Bu çıkarımı nereden yaptınız? Fikrinizi merak ederim. Alka da patron hisse alımı yapmış, ancak alkimden mal satmak istiyor dediğiniz kısmı çözemedim. Anlamama yardımcı olur musunuz? Bu durumda sizi artik alkimde göremeyecek miyiz, satacak mısınız
Evet geçmişte öyle oldu biliyorum. Dudu abi sizin hisseden çıktığınızı hissediyorum. Hislerim doğru mu?
Sebebini sorarsanız olumsuz yorumlar bunlar. Bu şartlarda kaldığınızı zannetmiyorum. Düne kadar desteklediniz hisseyi ama sanki durum değişmiş..
Daha 1 gün önce “aklımızı alacak aklımızıııı†derken şimdi “ Alkim'e alici cekmeye calisiyormus mal satmak icinâ€. Hem de kesinlik olmadan haber kap olmadam bu cümleyi yazmak. Garip,, yüzde 99 hisseyi satmış dudu abi
Hisse elindeyken kudurdu kudurdu,, aklımızı alacak aklımızı gibi cümlelerle gaz verip, hissesini (muhtemelen) sattıktan sonra niyet okumaya başlamak Dudu beye yakışmadı. Bu tecrübe ye yakışmadı. 2 günde ne değişti de bu iddialı cümleyi kurdunuz:…… Patronlardan birisi Alkayi yukari surup Alkim'e alici cekmeye calisiyormus mal satmak icin.….. elinizde kanıt yoksa lütfen hisseyi kirletmeyin. Niyet okumayın! Sattınız belli ve düşmesini istiyorsunuz. Umarım istediğiniz olmaz! Hektaş taki felaket öngörünüz gibi olur umarım!
Hisse elindeyken kudurdu kudurdu, aklımızı alacak diyorsun . Hisseyi satınca patron hisse satacakmış. Allah Allah kanıtın mı var ya nasıl insanları yanıltıp niyet okursun? Eskiden hisse sattıysa hep mi satacak demek bu? Satmazsa ne olacak? Yazik dudu yakışmadı