seninki abi :oleyo:
Printable View
malum parti müslümancılığın temel öğretisidir...
ben siyasal islamcılık diyordumda abka kızıyor...
fakirliği açlığı devamlı kürsüden kafalarını sokki kendin rahat edesin...
gecen bir cemaat lideri öldü torunu oturmus tahtına altından yapılmıs oturdugu yer...
bundan güzel örnek olamaz...
altından tahta otur bir hurma bir hırka yeter de müritlerine... :)
onları destekleyenlerin %90 ı sorgulamaz ben niye antalyada beş yıldızlı otelde tatil yapamıyorum diye...
Bir tavır sürekli söylenirse o tavır YAŞANMAZ sadece sloganda kalır.
Bizim ülkedeki müslümanlık bu.Sürekli fakiri gözetmekten ,tevazudan ,müsriflikte bahsedilir ama bu sadece sloganda kalır ve kişi KENDİNİ TATMİN ETMİŞ OLUR.
TARİKAT şeyhlerimizin malikaneleri var.(lider poz. olanların bu hayatı olamaz.çünkü binlerce kişi en temel ihtiyacını karşılayamazken)...Siyasiler,müteahhitlerimiz de aynı durumda..
Herkes malının %2.5 ini her yıl zekat verse fakir kalır mı? Vergi ayrı bir şey...
Bu koşullarda lüks içinde yaşayan hiç bir müslümanın(önder,lider konumunda olanlardan) benim için islam namına düşüncesinin anlamı yoktur.Dini sömürüyor algısını oluşturur.SADE MÜSLÜMANA bir şey diyemem..o ayrı..
Ama dini söylemleri sürekli kulanan bir siyasi profil,tarikat lideri,vakıf başkanı lüks yaşayamaz..Binlerce ümmeti MUHAMMET bu durumda iken bunu yapıyorsa söylemlerinde bir bilinç aramam..
yok yahu değil benim bildiğim şu:)
https://i.hizliresim.com/8s9ymw2.jpg
Ben deniz manzarası seyretmeye gidiyorum şahit abi, darlanırsan boşkuş yetiş diye seslen asdasss :he: