Egeenin eski günlerine ulaşması artık hayal.
Printable View
Egeenin eski günlerine ulaşması artık hayal.
Aylarca gelip burada fabrika fabrika deyip üfürenleri, İvedik efendinin avukatlığını yapıp toz kondurmayanları, her yerden y( alıyorum ) buralar çok ucuz, alırım dedim mi alırım diyenlerin aldın mı durumuna düşmesini, ukalalık yapıp gel gel daha çok alırım diyenlerin tamamının dut yemiş bülbüle dönmesini, teknik traktör höstadddların sırra kadem basmasını nasıl yorumluyorsunuz ortaklar ??
Bu hisse bu karla, bu amatörlükle, bu rahmani olmayan zihniyetiyle çokkkk pahalı, bunun aksini iddia eden höstaddd kaldı mı ?? Tek ama tek gider yolu ya yabancıyla ortaklık, iyi fiyata arazi satışı ya da kartonsandan daha yüksek kallavi bir bedelsizdir. Panjiva manjiva inanın hepsi hava civa.. Bunu bilir bunu söylerim yıllardır..
Anlayabilmek, anlak böyle birşey işte. Bu kağıda inanmıyor değilim; bu kağıtta teknik taktik, takas makas, panjiva hava civa diyorum. Bu hissenin 2024-2025 2026 veya 2056 çeyreklerini görsekte olabileceği fiyatı zaten 19000 lerde gördük. Karla 30000-40000 olabilemezzzzz Egeen. Bunun para kazandırmasının yolu söylediğim gibi bedelsizzzz, arazi satışı veya yabancıyla ortaklık. Ve ben bunların olabilmesi umuduyla bekliyorum, karla bi halt olmayacağını adım gibi biliyorum.,Şuranın altı yok, burdan aşağıya veremez, gel aşağıda senin iflahını keseceğim diye diye her seferinde ters indikatörlük yapmadım ben. Fabrika haberi geldi artık aşağı yok, hedef 19200 dediğin günden beri istisnasız düşerek 9000 olmuşken halen pişkin pişkin yazabilmekte ne bileyim..
Artık anlayamadıysan da ne dediğimi benim yapabileceğim birşey yok..
sıkın dişinizi genel kurula ne kaldı.
Kapatin dukkani gidelim madem bu kadar vahim kagit.Biz ne umduk ne bulduk!
https://x.com/bidursanmi/status/1889...425686850?s=46
109 silindimi alındımı ?
yapacaksanız fiyakalı bir tavan yapın.