Buyruuunnnn [emoji846]
https://i.hizliresim.com/5GD5dz.jpg
Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir...Bu görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir..!
Printable View
Buyruuunnnn [emoji846]
https://i.hizliresim.com/5GD5dz.jpg
Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir...Bu görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir..!
Hedefi kestirmek zor, tabiki satış rakamı önemli ama daha önemli olan alıcının kim olduğu, yani sektörde öncü tanınmış yabancı kurumsal bir dirma alırsa şayet ben satış rakamına hiç bakmam bile, bakın yakın geçmiş örnek banvit satış haberi yedili rakamdan heldi 11.50 çağrı oldu şimdi 28 tl
Çok teşekkür ederim. Aramızda kalsın ben de bu verilere ulaşabiliyorum ama siz paylaşınca çok daha anlamlı oluyor [emoji6][emoji5][emoji6]
Sizin paylaşımlarda bulunmanız emin olun buradaki diğer ortaklara motivasyon oluyor. Anlayışınız için teşekkür ederim [emoji4]
Garanti paldır küldür dalmış gibi. Bu aldıklarını umarım uzun süre taşır ve alımlarına devam eder.
Yatırım tavsiyesi değildir!
O vermeden, Sen ver eline![emoji23][emoji6][emoji23]
Rica ederim iltifatınıza layık olabiliyor isem ne mutlu[emoji846]
Garantiden işlem yapan kimse çok ilginç bir alım yaptı yani alırken kendisini saklama gereği duymadan ciddi bir miltar alması gerçekten enteresan zira traderler böyle tek kurumdan göze batan büyüklükte alım yapmaz en azından böylesine sığ tahtalarda ellerini açık etmezler alımlarını üç beş kuruma dağıtarak yaparlar emoji846]
Dün gözde topiğini okudum sizlerede tabsiye ederim çünki gözde de ilginç gelişmeler var ve sanırım bu gelişmeler bizleride etkileyebilecek türde
Umarım yakın zamanda hepimiz beklentilerimizin sabrımızın mükafatını görür ve maktm dan mutlu bir şekilde ayrılırız hepimize bereketli bol kazançlar dilerim arkadaşlar[emoji846]
METRO yatirim girdi cikti...yoklamami cekti ne
Bugun gozde den ayristigimizi teyit etti.
Benim icin hedef bu hafta 2.45 dir.
Lenovo K920 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu arada bist muthis gidiyor. Piyasa da yuzunu iyice 125 bine dondurecek gibi. Bugun rekor hacim olabilir piyasada.
Lenovo K920 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.